Майка остана меко казано потресена, след като нейната законна свекърва

...
Майка остана меко казано потресена, след като нейната законна свекърва
Коментари Харесай

Свекърва не хареса името на новородения си внук, опита да го смени

Майка остана меко казано потресена, откакто нейната законна свекърва се опита да промени името на новороденото ѝ. Жената изясни по какъв начин упоритата ѝ свекърва не била съгласна с името, което тя и брачният партньор ѝ избрали за сина си - и повикала здравната сестра настрани, с цел да се опита да го промени зад тила им, преди да напусне болничното заведение.

В Reddit 29-годишната сподели: „ Родих сина си предходната седмица. Съпругът ми и аз се съгласихме да кръстим сина си на татко ми. Баща ми умря, когато бях на 14.

„ Свекърва ми е доста мнителна за всичко. Тя ни даваше мнението си за всичко за нашия наследник. В деня, в който трябваше да се роди, желаех единствено брачна половинка ми да участва. Той ме закара до болничното заведение и майка му влезе в стаята и стартира да бърбори за името на бебето, графици за хранене и така нататък Сдържах се, доколкото можах. "

Но след раждането на бебето свекърва ѝ си сложила за задача да промени името на детето без знанието и позволението на родителите.

„ Свекърва ми се опитваше да убеди брачна половинка ми да ме убеди да сменим името. Тя попита медицинските сестри дали може законно да промени името му. Стигна до такава степен да ме упрекна, че управлявам брачна половинка си, “ споделя младата майка.

И добавя: " Крещях ѝ да излезе от стаята, и че няма да променяме името. Тя си потегли и разказваше на членовете на фамилията си друга история. Съпругът ми се застъпваше за мен и ѝ сподели, че нищо няма да се промени. Ако тя продължава, ще ѝ забраним да вижда внука си. Сега множеството нейни родственици ме назовават с обиди и упорстват да се извиня на свекърва си. "

Искайки да разбере дали бърка, тя се обърна към обществените медии, с цел да попита мнението на потребителите. В отговор консуматори разясниха:

„ Бих ѝ споделил това – имаш финален късмет, стой тази полуда в този момент, извини се за държанието си и кажи на всички останали да се оттеглен – или това е безусловно последното, което ще чуете от мен и в никакъв случай повече няма да видите това дете. Вие не сте родителят и нямате думата. “

Друг консуматор добави: „ О, по дяволите, не! Тя е имала опция да даде име на детето си, когато е родила свое лично. "

Трети консуматор сподели: „ Нахлуването и настояването за смяна на името на бебето и даже питането на медицинските сестри по какъв начин може да направи това законно? Уау. Просто... уау. “Г

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР