Майка ми обожаваше - възхищаваше се на тези умни, образовани,

...
Майка ми обожаваше - възхищаваше се на тези умни, образовани,
Коментари Харесай

Просто ей така през очите на един мъж

Майка ми обожаваше - възхищаваше се на " тези умни, образовани, свободни, смели и независими дами ", очевидно съжалявайки, че тя не е имала техния късмет за протест и самостоятелност. За мен този сериал се подрежда до " Sopranos " ; " The Wire " и " Breaking Bad " и много пред " Game of thrones ". А всички дами би трябвало да си го пускат още веднъж и още веднъж на три-четири години като мен, с цел да видят по какъв начин да се обличат с усет и финес, във приказност от материи и цветове (и без никакво черно). Имам и персонален претекст (винаги всичко е лично)- след " онази " серия със Шарлот съществено се замислих да се обрежа и бързо го направих.

Началото на " Просто ей по този начин... " малко ме разочарова, само че трябваше Кари (Сара Джесика Паркър) да бъде сполетяна от покруса и сложена на кръстопът и пред комплицирани житейски решения, с цел да има смисъл от продължение на историята (щастието към този момент беше показано и разказано, а и не е интересно). Знаете, че без Саманта сериалът би трябвало да се споделя единствено " Градът ", само че не е тъкмо по този начин.

Действително разказвачката и основна героиня се лута измежду драми и душевни терзания и не се приближава до полова фамилиарност, само че за сметка на това порасналите деца на Шарлот (Кристин Дейвис) и Миранда (Синтия Никсън) наваксват, а и самата Шарлот е надалеч от самоограничение (сцената в банята е доста смешна), до момента в който Миранда на остарели години сменя попрището си и половата ориентировка и се влюбва в " тях " (едно от отрочетата на Шарлот също упорства да го назовават по този начин, а на мен са ми доста смешни всякакви сякаш демократични другари, които се нервират от персоналните избори на хората). Те са Че (Сара Рамирес) - набита мъжкарана с плоско лице, обръснат врат и прелестни очи. Истинският мирис на секс обаче носи новата героиня Сима (Сарита Чудхури, обичам я от ранните филми на Мира Наир, " Кама Сутра " и " Вътрешна сигурност " ) - смугла екзотична хубавица с изящни черти, гъста грива и сластно тяло, която на 54 не чака, а търси любовта (поклон, тя ми е вдъхновение).

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР