Майка, известна като топлес бегачката, редовно тича полугола в опит

...
Майка, известна като топлес бегачката, редовно тича полугола в опит
Коментари Харесай

Тя е майка на две деца и тича топлес всеки ден

Майка, известна като " топлес бегачката ", постоянно тича полугола в опит да увеличи осведомеността за рака на гърдата. 50-годишната Луис Бъчър претърпява мастектомия през 2022 година и в този момент тича гола до кръста из селото си Браунтън, Девън, наричайки това " чувство, което дава независимост и власт ".

Местните в действителност добре познават привичките на Луис и обстоятелството, че тренира без горнище и съгласно думите ѝ нямат нищо срещу. Тя пък се усеща " обикновено ". " Наистина е зареждащо и го върша всеки ден ", признава Луис.

Жената не крие, че даже неотдавна е взела участие в локален маратон още веднъж без горнище и не изпитва никаква виновност. " Тичането по този метод покачва осведомеността за рака на гърдата и оказва помощ малко да се възстановява всичко това. Всъщност съм без гърди и се усещам малко необичайно, в случай че нося горнище ", споделя Луис.

Местните толкоз са привикнали да я виждат без облекла от кръста на горе, че даже в дребното случаи, когато е хладно и се облече, я стопират да я питат дали за какво е облечена и дали всичко е наред.

Луис е диагностицирана с лобуларен рак на гърдата през април 2022 година Тя открива бучка в гърдите си, а малко по-късно отива и на прегледам където неприятната диагноза е доказана и от ултразвук. Луис обаче избира да не прави реорганизация. " Много дами, които си поставят гърди, откакто са били отстранени в битката им с рака, го вършат, защото усещат, че желаят да се впишат в обществото и да е бъдат разнообразни, само че не считам това за вярно, тъй като още веднъж не се усещат добре. Така или другояче не се усещат пълноценни ", изяснява Луис.

Майката на две деца, която към момента не е запалена бегачка, когато ракът се появява, отхвърля да разреши на лекуването си - включващо лъчетерапия и мастектомия, да я спре да прави това, което обича.

" Бягах един път или два пъти седмично преди диагнозата, само че по-късно имах потребност да се разпръсквам и зачестих. Оттогава не съм серпантина - направих три маратона през последните 12 месеца ", гордо признава Луис. Добавя, че когато е почнала да тича без горнище след интервенцията, се е чувствала малко необичайно.

" Но към този момент ми харесва толкоз доста. Правя го обаче освен поради мен самата, а и тъй като желая дамите да имат положително отношение към тялото - даже дами, които не са имали рак на гърдата. Не би трябвало да изпитваме позор ", категорична е бегачката.

Луис в този момент е в развой на образуване на плуване топлес преди нейния Лондонски маратон идната година, който дефинира като огромната си фантазия и чака с неспокойствие.

Междувременно от Metro обръщат внимание какъв брой е значимо дамите постоянно да си вършат прегледи при мамолог и да обръщат внимание на гърдите си. Първият признак на рак на гърдата, който множеството дами виждат, е бучка или област от удебелена тъкан в гърдите.

Трябва да посетим персонален доктор, в случай че видим някое от следните проблеми:
Нова бучка или област от удебелена тъкан в двете гърди, която не е била там преди. Промяна в размера или формата на едната или двете гърди. Отделяне на течност от някое от зърната. Бучка или отичане в някоя от подмишниците ни. Промяна във типа или чувството на кожата ни, като набръчкване или трапчинка. Обрив или зачервяване (като екзема), корички, люспеста или сърбяща кожа или зачервяване на или към зърното. Промяна във външния тип на зърното, като да вземем за пример вдлъбване в гърдите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР