Мая Манолова, която по-рано днес излезе с изявление, че ИСМВ

...
Мая Манолова, която по-рано днес излезе с изявление, че ИСМВ
Коментари Харесай

Манолова предложи служебният кабинет да стане редовен


Мая Манолова, която по-рано през днешния ден излезе с изказване, че ИСМВ няма да поддържа кабинета на Слави Трифонов, направи ново предложение. Партията, която вземе мандат за сформиране на държавно управление, да предложи състава на служебния кабинет. Според нея това е решение, което може да получи необятна поддръжка в новия парламент. Още преди изборите се чуха доста гласове, че най-малко част от служебните министри би трябвало да бъдат непокътнати в постоянно държавно управление.

Според Манолова, в случай че парламентарно показана партия предложи кабинета за постоянен, ще е ясно кой поема отговорност.

Следим с паника държанието на огромните политически сили, които имат късмет да получат мандат. Възможно е те да тласнат страната в политическа рецесия, сподели още Мая Манолова.

Според нея концепцията със служебния кабинет е добра, тъй като дейностите му са утвърдени от българските жители. Няма да е държавно управление на една партия, а ще бъде държавно управление на жителите. Не желаеме министерски постове, желаеме смяната да се случва и моделът да бъде изменен. Да има власт, която ще се заеме с решаването на проблемите на българските жители, сподели още съпредседателят на „ Изправи се! Мутри вън! “.

Телевизионни изказвания няма да разясняваме. Хората желаят непоклатимост и държавно управление, което да стартира неотложно да взема решение проблемите на българските жители, добави Манолова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР