Мая Манолова е внесла до Районния съд в София искова

...
Мая Манолова е внесла до Районния съд в София искова
Коментари Харесай

Мая Манолова заведе дело срещу Борисов за 15 000 лева

Мая Манолова е внесла до Районния съд в София искова молба против премиера Бойко Борисов, оповестиха от щаба на гражданския претендент за кмет на София. Тя е за неимуществени вреди от „ неистинен и опозоряващи изказвания “ отправени в телевизионно изявление на Борисов. Искът е на стойност 15 000 лв..

Манолова основава желае си на изявлението на премиера в утринния блок на БТВ предишния петък. Тя показва, че в медийната си изява "Борисов директно внушава погрешни оскърбителен изказвания с ясно схващане за тяхната нечестност и при цялостна липса на доказателства и даже физическа опция тези събития да са се случили ".

В телевизионната си изява Борисов упрекна Манолова, че надали не склонява роми да гласоподават за Фандъкова, с цел да може да бъдат снимани и поснати в обществените мрежи. Прозвуча като че ли Манолова купува гласове на роми за Фандъкова, с цел да бъде уличена партия ГЕРБ в пазаруване на гласове. Тези изказвания наподобяват неуместни.

В желае си Мая Манолова показва още, че в столичния квартал "Воляук " няма ромска общественост и водачи, за каквито министър председателят приказва. Бившият омбудсман твърди и, че не поддържа връзка с "Братя Галеви ", които са "в неопределеност за мен, за полицията и за българските жители от датата на постановяване на присъдата им, с помощта на бездействието на изпълнителната власт, ръководена от господин Борисов ".

Ако завоюва делото против премиера Борисов и ѝ бъде присъдено компенсацията, Манолова има намерение да подари парите за построяването на детска площадка във Волуяк, обявиха от екипа ѝ.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР