Мая Манолова е внесла до Районния съд в София искова

...
Мая Манолова е внесла до Районния съд в София искова
Коментари Харесай

Мая Манолова подаде иск срещу Борисов за 15 000 лева

Мая Манолова е внесла до Районния съд в София искова молба против премиера Бойко Борисов, оповестиха от щаба й. Тя е за неимуществени вреди от „ неистинен и опозоряващи изказвания “ отправени в телевизионно изявление на Борисов.
Искът е на стойност 15 хиляди лв..
Повод за завеждането на желае са думите на министър-председателя в утринния блок на БиТиВи от последния ден на предизборната акция, че засегнат човек му е разказал, че при посещаване в кв. Волуяк Манолова в правила " уйдурми " с роми, като са се спазарили те да кажат, че от ГЕРБ са им платили, с цел да гласоподават за Фандъкова, както и че " там Братя Галеви са й помогнали доста през ромските водачи ".
" Това е погрешна информация ", се споделя в желае, като се акцентира, че срещата на Манолова с гласоподаватели във Волуяк е била на обществено място и жителите на квартала са споделили с нея проблемите си, че в софийското село няма ромска общественост и водачи, както и че " Братя Галеви са в неопределеност за мен, за полицията и за българските жители от датата на постановяване на присъдата им с помощта на бездействието на изпълнителната власт, ръководена от господин Борисов ". В желае се показва още, че Борисов директно внушава погрешни оскърбителен изказвания с ясно схващане за тяхната нечестност и при цялостна липса на доказателства.
" С тези си две изказвания ответникът ме опозорява като жител, политик, почитан юрист и претендент кмет на София, два дни преди втори тур на изборите ", написа още в желае.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР