Мая Манолова е перфектният министър-председател на България. Аз ѝ вярвам.

...
Мая Манолова е перфектният министър-председател на България. Аз ѝ вярвам.
Коментари Харесай

Максим Генчев: Слави Трифонов ще направи правителство, риск е отново да отиде на избори

" Мая Манолова е съвършеният министър-председател на България. Аз ѝ имам вяра. Тя е извънредно работна и доста праволинейна, в положителния смисъл на думата ". Това съобщи пред БНР Максим Генчев, режисьор, сценарист и артист, определен за народен представител от гражданската квота в листата на " Изправи се! Мутри, вън! ". 

Създалото се напрежение сред водачите в обединението - Мая Манолова и Николай Хаджигенов - той изясни като неразбирателство и акцентира, че  " Изправи се! Мутри, вън! " не е политическа групировка със тактика и дисциплинираност:

" За мен това са забавни за опозицията, която в тази ситуация е ръководещата партия ГЕРБ, моменти, които би употребила, с цел да ни натиска, че надали не сме се разцепили. Ние желаеме проверка на досегашната власт - по този въпрос   не може никой да ни разцепи ".

Максим Генчев предвижда, че Слави Трифонов (лидер на " ИТН " - б.р.) ще направи държавно управление , тъй като за него е рисково още веднъж да отиде на избори, защото " българинът един път излиза всеобщо да гласоподава ". 

" Аз играя основна роля в личната си пиеса.  Не вземам участие в епизоди или в поддържащи функции в непознати пиеси ", разяснява режисьорът.

Генчев е определен за народен представител от листата в Кърджали и сподели, че се е съгласил да влезе в депутатската конкуренция там, тъй като счита, че Родопите са прелестно място за основаване на Киноцентър .

Интервюто на Снежана Иванова с Максим Генчев в предаването  " Хоризонт за вас " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР