@MAX SyncUp е удобна програма за синхронизация на файлове и

...
@MAX SyncUp е удобна програма за синхронизация на файлове и
Коментари Харесай

@MAX SyncUp 6.3 Build 250

@MAX SyncUp е комфортна стратегия за синхронизация на файлове и папки . С помощта на @MAX SyncUp е допустимо двупосочното синхронизиране на файловете и или досиетата сред два компютъра в локалната мрежа, посредством Интернет или благодарение на USB-стик, като запаметяващо устройство. Наличен е специфичен RSync режим, при който по мрежата се предават единствено променените елементи на файловете.

Основни благоприятни условия на RSync: синхронизация на файлове и основаване на аварийни копия с автоматизирана поддръжка на Гугъл Drive, директна синхронизация на два компютъра в местна мрежа или Интернет, основаване на аварийни копия в жанр Apple Time Machine, реализиране на двупосочна синхронизация с правилна обработка на всевъзможни промени, прелиминарен обзор на файловете за синхронизация, запис на няколко версии на еднакъв файл, автоматизирано възобновяване към избрана дата, пускане на @MAX SyncUp като развой в Оценка за съвместимост Windows. Програмата има елементарен за потребление интерфейс, ниски систематични условия и дребен размер. Лиценз: Безплатен (Freeware) .


Промени в @MAX SyncUp 6.3 Build 250: Changes to the authorization procedure for Гугъл Drive, OneDrive, and Dropbox. Some other internal fixes and improvements.

Изтегли: (2.99 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР