Матю Пери - любимият на поколения малки и големи фенове

...
Матю Пери - любимият на поколения малки и големи фенове
Коментари Харесай

„Завинаги наш Приятел“: Невиждано емоционално сбогуване с Матю Пери заля мрежите

Матю Пери - обичаният на генерации дребни и огромни почитатели по света „ Приятел “ - си отиде без време и хвърли в голяма тъга всички.

Той умря единствено на 54 години и бе открит мъртъв в джакузито в дома си в Лос Анджелис.

За момента нито един от останалите „ Приятели “ не е реагирал на голямата загуба и всички са затаили мирис по кое време и по какъв начин тъкмо ще се случи това, само че стотици други известни персони отдадоха своята респект към артиста с разнообразни послания, песни, начинания и постове.

Вместо сълзи и жалейки обществените мрежи Facebook, Инстаграм и Туитър бяха залети от хиляди видеа с обичани моменти от сериала, усмихнати колажи, щастливи фотоси, занимателни реплики и видеа. Сякаш точно поради това, че личността на артиста беше точно такава. 

През 2015 година Матю Пери показа за какво " Приятели " е най-щастливото време в живота му и в този момент почитателите си припомниха: 



Хората постоянно споделят в мрежата и фотографията, на която Матю и Къртни Кокс седят на една маса дружно и се смеят.

Много се говореше през годините имали ли са връзка, краткотраен флирт в сериала ли е било или просто нещо неизживяно, само че той споделя:  “Разбрах за какво съм занимателен в " Приятели "... Защото аз просто се фуках пред нея! Тя е доста красива и просто желаех да я развеселявам през целия ден ”. 



В обществените мрежи се появиха даже тъжни версии на обичаната на всички ария от " Приятели " на The Rembrandts - I'll be there for you: 



А обичаните моменти от кино лентата, на които са Чандлър и Джоуи, безусловно разтапят сърцата на всички: 







Той постоянно разсмиваше всички към себе си , по този начин ще го запомнят и неговите другари, и неговите сътрудници, и неговите почитатели. 





" Благодарим ти за смеха " , " Завинаги наш другар " , " Ще ни липсват шегите ти ", " Сякаш изгубих най-хубавия си другар " съпътстваха красивите колажи, отдадени на Матю Пери. 





The one where we lost a friend
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР