Маточната шийка може да бъде източник на удоволствие за някои

...
Маточната шийка може да бъде източник на удоволствие за някои
Коментари Харесай

Цервикален оргазъм – още един начин да получите удоволствие

Маточната шийка може да бъде източник на наслаждение за някои дами. Дали вие сте от тях, би трябвало да ревизирате сами. Цервикалният оргазъм е още един метод да се почувствате прелестно по време на секс.

Женската анатомия може да предложи доста и разнообразни типове оргазми. Един от тях е цервикалният оргазъм. Той е тип оргазъм, провокиран от стимулирането или притискането на маточната шийка (тесният канал, свързващ вагината и матката). Маточната шийка се намира в задната част на влагалището и е заобиколена от голям брой нерви. Именно стимулацията на тези нерви провокира цервикалния оргазъм.

Трябва да се означи обаче, че не всички дами могат да изпитат цервикален оргазъм. За някои дами стимулирането на маточната шийка в действителност може да бъде дискомфортно, а в някои случаи и мъчително.

Смята се, че дамите имат максимален късмет да получат цервикален оргазъм няколко дни преди тяхната менструация. Тогава матката е по-ниско и най-лесно може да бъде подтиквана маточната шийка.

 Добави изложение
Какво е чувството от цервикалния оргазъм?
Цервикалните оргазми постоянно се разказват като оргазми, които се усещат повече в цялото тяло и с по-интензивна мощ от другите оргазми. Това може да се дължи на обстоятелството, че достигането до маточната шийка изисква по-дълбоко навлизане, което способства за „ по-пълно “ чувство и въздейства на доста нервни окончания в тазовата област.
Как да получите цервикален оргазъм?
„ Опознайте “ маточната си шийка: За да ревизирате какво е вашето чувство при стимулирането на маточната шийка, направете свое лично „ изследване “. Може да опитате да докосвате тази зона с пръсти или да употребявате по-дълга секс играчка, в случай че е належащо. Разбира се, включването на колегата в проучването също е вид. Преди да предприемете стимулиране на маточната шийка, би трябвало да бъдете задоволително възбудени и овлажнени.

 Добави изложение

Разберете кое допиране ви въздейства най-силно: В началото пробвайте с по-нежни придвижвания – в случай че те ви харесват като чувство, може да експериментирате с разнообразни докосвания. За някои дами ритмичният секс с колегата е задоволителен. За други по-подходящо би било кръгово придвижване, за трети – докосването на дребния отвор по средата на маточната шийка. Експериментирането е най-хубавият метод да намерите личния път на наслаждение.

Секс пози: Секс позите, гарантиращи по-дълбоко навлизане са идеални за стимулиране на маточната шийка и надлежно за приемане на цервикален оргазъм.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР