Мастната тъкан на главата, врата, раменете или на други места

...
Мастната тъкан на главата, врата, раменете или на други места
Коментари Харесай

Как да се отървете от мастната тъкан по естествен начин?

Мастната тъкан на главата, врата, раменете или на други места по тялото е доброкачествено образувание, което може да се появи във всяка възраст. То е медицински известно като липом.

Все още не е известно за какво се появяват липомите, макар че се счита, че генетиката е значим фактор, а затлъстяването и кръвните липиди не играят никаква роля.

Ако се чудите по какъв начин да премахнете мастната тъкан, без да употребявате скалпел или нещо сходно, ние имаме отговора за вас. Лекарите нормално предлагат хирургическо или лазерно премахване, само че би трябвало да сте наясно, че всеки способ не подсигурява, че липомите няма да се появят още веднъж.

Как да се отървете от липома?

Много кожни лекари предлагат естествени способи и през днешния ден ще ви срещнем с един от тях, който е оказал помощ на доста пациенти.

Мед и брашно против липом

Направете хомогенна примес от мед и брашно и нанесете върху липома.

Препоръчва се да нанасяте сместа с дебелина 0,5-1 см.

Поставете салфетка или марля, тъй че сместа да не изцапа облеклата ви.

Трябва да оставите сместа върху мастната тъкан най-малко за един ден (или по-добре за 36 часа) и по-късно да приложите нов пласт.

Вижте още: Напитка от природата оказва помощ да намалите размера на талията си

Лечението не би трябвало да се повтаря, до момента в който не промените сместа 5 пъти (7-8 дни). След това ще забележите усъвършенстване, защото това средство просто ще разтопи мазнините под кожата ви.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР