Масовото преминаване към отдалечен работен плот изненада повечето компании преди

...
Масовото преминаване към отдалечен работен плот изненада повечето компании преди
Коментари Харесай

Задължително направете това с телефона си, ако децата гледат клипчета от него

Масовото прекосяване към далечен работен плот изненада множеството компании преди година. За да запазят здравето на чиновниците си, множеството от тях им позволиха да работят от у дома. Това пък сложи хакерството на нови равнища - рядко домашният компютър, на който децата гледат филмчета, е предпазен по този начин, както професионалният в службата.

Затова експертите поучават всеки чат и всеки изпратен файл да е криптиран по този начин, че да е прочут единствено за създателя и за получателя си, споделя Павел Мясоедов , сътрудник и шеф на IT-Reserve.
 Видите ли такава любеница, НИКОГА не я купувайте Видите ли такава любеница, НИКОГА не я купувайте
Август с право се смята за сезон на дините, само че някои от плодовете на пазара може да се окажат рискови за здравето. Агрономът Владимир Ви...

Според него стратегиите за криптиране на документи са подобаващи за сигурен трансфер на файлове. Такъв вид стратегии основават специфичен ключ, с който файлът е заключен от страна на подателя, и може да се отключи единствено от получателя, и „ колкото по -сериозна е системата за криптиране, толкоз по -сложен наподобява този ключ ".

Файл, генериран с подобен ключ, може да се отвори единствено благодарение на особено генериран документ. „ Отварянето на документ с такова равнище на криптиране е допустимо единствено посредством стратегия, в която този документ е бил авансово зареден - с други думи, потребителят не вижда ключа под формата на набор от знаци, отбраната се реализира на програмно равнище “, отбелязва Мясоедов.

Експертът също по този начин предлага потреблението на незабавни известия, които оферират „ по този начин наречената връзка peer-to-peer “. С тяхна помощ можете да „ заобиколите външни сървъри при прекачване на данни, тъй че файловете да не минават през ръцете на трети страни “.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР