Маскираният певец“ ми съсипа живота“! Това разкри Кремена Халваджиян. Половинката

...
Маскираният певец“ ми съсипа живота“! Това разкри Кремена Халваджиян. Половинката
Коментари Харесай

Халваджиян: „Маскираният певец“ ми съсипа живота

„ Маскираният артист “ ми унищожи живота “! Това разкри Кремена Халваджиян. Половинката на продуцента на риалитито се занимава с направата на костюмите за шоуто.

„ Много ми е мъчно – изясни брачната половинка на Маги Халваджиян. – През лятото имам по един почивен ден в седмицата. Едва ли третият сезон ще е по-лек от предните “, добави още Кремена.

Мъжът й Маги се надява да направи още 10 сезона от другия си план – „ Като две капки вода “. „ Трудно се намират хора, които да са актьори и да могат да пеят. Иначе ще създадем куп сезони без проблем “, сподели Маги Халваджиян, представен от вестник „ България през днешния ден “.

Голям гаф на финала на „ Капките “, Халваджиян потъна в земята от позор

Междувременно Васил Василев–Зуека направи огромен гаф във финала на „ Като две капки вода “. Актьорът показа хореографката на балет „ Фънки мънки “ Александра Енева като Александра Раева. Всички фенове схванаха за неволната неточност.

Зуека незабавно осъзна какво е споделил и се поправи, само че към този момент беше късно. Шефът му Маги Халваджиян потъна в земята от позор. Припомняме, че Александра Енева е снаха на продуцента Маги Халваджиян и има две деца от сина му Бедрос – наследник Еди и щерка Кай.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР