Масирана специализирана полицейска операцияе проведена през изминалото денонощие в Пазарджишка

...
Масирана специализирана полицейска операцияе проведена през изминалото денонощие в Пазарджишка
Коментари Харесай

Тежка спецакция разтресе Пазарджишко, има много арестувани

Масирана профилирана полицейска операцияе извършена през миналото денонощие в Пазарджишка област.Това заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов.

Проверени са 1092 индивида, 939 моторни транспортни средства , 17 пункта за изкупуване на железни боклуци, 16 автоморги и сервизи, 22 заложни къщи и 86 търговски обекта, съобщи БЛИЦ.

При провеждането на акцията са регистрирани 18 закононарушения, формирани са осем досъдебни производства, като в тази връзка са арестувани осем души. Съставени са 79 акта за установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи, както и 13 констативни протокола или актове от представители на други държавни контролни органи.

По време на полицейските дейности в цялата област за разкрити причинителите на осем обири , като от тях четири са домови, две са от работилници или икономически дворове и една от постройката на образователно заведение в Пазарджик.

Извършителите са на възраст сред 14 и 66 години. Установена е самоличността на двама мъже от велинградските села Биркова и Горна Дъбева, които са нанесли побой в региона на бензиностанция на млад мъж от прилежащото село Рохлева.

При инспекции на адреси в септемврийското село Ковачево и на вила край Велинград служителите на реда са разкрили общо 11, 250 кг изсъхнал нарязан тютюн и 420 къса с цигари без бандерол.

" Двама водачи на коли са засечени да ръководят под въздействието на опиати " , добави Стоянов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР