Масимилиано Алегри коментира поражението на Ювентус с 0:2 от Монца. Не

...
Масимилиано Алегри коментира поражението на Ювентус с 0:2 от Монца.
Не
Коментари Харесай

Алегри след шока от Монца: Ще излезем от тази ситуация с гняв и злоба

Масимилиано Алегри разяснява провалянето на Ювентус с 0:2 от Монца.

" Не сме имали толкова неприятно първо полувреме преди и това би трябвало да ни накара да се замислим. Второто полувреме мина по-добре, само че би трябвало да погледнем към първото полувреме на мача - всички носим отговорност за сходен мач. Допуснахме 10 гола и взехме една точка в три мача.
 Ювентус загуби от Монца с 0:2 в мач от Серия А
Монца шокира Ювентус посред Торино, Вальо Антов остана запаса

Българският национал Валентин Антов остана запаса

Място в класирането? Винаги споделям, че взехме 38 точки, само че в този момент имаме 23 от тях и би трябвало да разберем това. Трябва да работим върху това.

Бяхме много мудни и не реагирахме незабавно на анулирания гол. Трябва да се върнем към сезона - три следващи мача не сме подготвени душевен. Трябва да печелим точки, тъй като това е нашата позиция - най-малко сега. Всички би трябвало да преминем този тест и да се върнем с яд и завист, в това число тъй като в четвъртък играем с Лацио (в Купата на Италия - приблизително) и или печелим, или сме отстранени.

Всеки мач е значим, тъй като другояче можеш да влезеш във водовъртежа и да не излезеш от него. Това, което се случи в последните мачове, не би трябвало да се повтаря още веднъж ", съобщи старши треньорът на Ювентус пред DAZN.

След 20 кръга на Серия " А " Ювентус, лишен от 15 точки поради обвинявания във финансови измами, заема 13-ото място в класирането.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР