Мащабната акция по разбиването на петте нелегални фабрики за цигари

...
Мащабната акция по разбиването на петте нелегални фабрики за цигари
Коментари Харесай

Бизнесът На Братя Галеви Съвсем Не Е Секнал! Ето От Къде Им Падат По 50 Милиона На Година!

Мащабната акция по разбиването на петте незаконни заводи за цигари бе извършена в края на предходната седмица. Бяха разкрити цехове в Горна Оряховица, Тутракан, Дупница и Сепарева баня, а в пазарджишкото село Калугерово се намирала базата за преработката на тютюна.

Източник на изданието твърди, че незаконната организация е работила за търсените от Интерпол Пламен Галев и Ангел Христов, които още преди 3 години вложили милиони левове в незаконните фабрики. Бившите барети осъществили продукцията на външния пазар, като изнасяли цигарите за арабския свят, както и за Чехия.

„ Публична загадка е, че цигарените цехове са на Братя Галеви, които са виртуози в контрабандата. Те обаче са се погрижили да не оставят следи. Почти нищо не ги свързва с разрушените цехове “ – отбелязва информаторът.
Единствената улика, и то косвена против тях, е местонахождението на едната от петте заводи – тази в Сапарева баня. Допреди година и половина постройката е била благосъстоятелност на компания, ръководена от един от телохранителите на Галеви – Янко Кирилов.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР