Мащабен благотворителен концерт Заедно за Карлово“ ще се проведе на

...
Мащабен благотворителен концерт Заедно за Карлово“ ще се проведе на
Коментари Харесай

Благотворителен концерт Заедно за Карлово с вход свободен във Варна

Мащабен благотворителен концерт " Заедно за Карлово “ ще се организира на 27 септември от 19 ч в Двореца на културата и спорта във Варна. В проявата ще вземат присъединяване над 300 актьори, артисти, танцьори и музиканти.

Победителите от последните сезони на " Гласът на България “ Атанас Кателиев и Георги Шопов и един от незабравимите гласове на формата Поли Николова ще изпълнят обичани части за варненската аудитория.

Сцената ще загрее под ритъма на фолклорните ансамбли " Варна “ при НЧ " Христо Ботев -1928 “, " Одесос “ при ОД на Министерство на вътрешните работи, " Родина “ при НЧ " Отец Паисий-1934 “, клуб за национални танци " Моряците “ и фолклорна група " Кичинка “.

Най-голямата концертна зала във Варна ще озвучат гайдарският оркестър при НУИ " Добри Христов “ и триото акордеонисти – Димитър Стойков, Данчо Кънев и Георги Събев. С гения си ще завладеят артистът - музикант Теди Генев, артистите Дамян Попов, Донко Марков, Пресиана Леонидова, Ташо Ташев, Кичка Христова и поетът Иван Ненов. В прелест и хубост ще потопят гостите танцьорите от школата по съвременен балет " Степ уан “. Водещ на събитието ще бъде артистът Пламен Георгиев.

Концертът е с вход " свободен “. Организаторите - Тракийско сдружение " Капитан Петко челник “ и диригентът Данчо Радулов разчитат на съпричастността и добрината на феновете. На входовете на Двореца на спорта ще бъдат сложени кутии за дарения от публиката. Всички събрани средства ще бъдат дарени в помощ на потърпевшите от наводненията в Карловско по сметката на Община Карлово.

Събитието се провежда с доброволческа помощ и със съдействието на Община Варна, Двореца на културата и спорта и " Интермюзик “ ООД.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР