Машините за играчки изглеждат толкова обещаващи. Слагате 50 стотинки и

...
Машините за играчки изглеждат толкова обещаващи. Слагате 50 стотинки и
Коментари Харесай

Ето как са нагласени машините за играчки, за да е сигурно, че са на печалба

Машините за играчки наподобяват толкоз обещаващи. Слагате 50 стотинки и хващате играчката, която желаете. Би трябвало да е елементарно? Разбира се, че не.

Сигурно към този момент знаете, че има нещо гнило в тези машини. От десетки години дизайнът им е подобен, че постоянно да са на облага за притежателите им, написа Smithsonian.

Съвсем къс взор върху управлението за приложимост на машината ще ви разкрие, че тя може да бъде програмирана да хваща с цялостна мощ единствено понякога. Всъщност някои машини дори могат сами да пресмятат какъв брой постоянно да хващат с цялостна мощ, с цел да е сигурна облагата. Собствениците също могат да нагласят параметрите по този начин, че премията да пада, откакто към този момент е хваната. Машината също може да бъде програмирана по този начин, че да е невероятно да се планува по кое време играта ще е почтена.

Една елементарна сметка: в случай че цената за една игра е 50 стотинки, а цената на играчката в машината е 7 лв. и притежателят е нагласил изискванията за 50 % облага, то машината ще работи почтено единствено към 1 път на 21 опита. Но това не стопира запалянковците да пробват.

Практиката на нагласяне на машини за играчки не е нова. Тези машини се появяват на бял свят по време на Голямата меланхолия и тогава са били още по-нагласени, тъй като придвижването на щипките е било доста лимитирано. Модерните машини разрешават повече маневреност, само че пък са ужасно манипулирани за реализиране на облага на притежателите.

Така че идващия път, когато желаете да си хванете сладко плюшено мече, имайте поради, че възможностите не са във ваша изгода.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР