Marvel пусна втория трейлър на филма Морбиус, който пристига по

...
Marvel пусна втория трейлър на филма Морбиус, който пристига по
Коментари Харесай

Джаред Лето става вампир в новия си филм

Marvel пусна втория филмов откъс на кино лентата " Морбиус ", който идва по кината на 28 януари! В него ще забележим обичания Джаред Лето в ролята на доктор Майкъл Морбиъс – талантлив академик, покосен от рядко заболяване. Той обаче е решен на всичко, с цел да откри лек. И с цел да избяга от гибелта, той взема решение да стане… върколак. Но сюжетът няма общо с блудкавите вампирски саги като „ Здрач “, по-скоро Лето е ще се впусне в проучване на душeвността на героя, вместо да трансформира кино лентата в тривиално Неговите борби ще са най-вече със самия него.

От филмовия откъс разбираме, че той изчечва за два месеца, след което е открит в контейнеровоз. Тогава открива, че е кадърен да развие висока свръхчовешка скорост и има нещо като „ радар за прилепи “. Всъщност вампирските му качества не са негова цел, а непряк резултат от лекарството, с което пробва да преболи заболяването.



Трансформацията му е фрапантна – от биохимик, който пробва да лекува света с откритията си, до свиреп палач, жаден за кръв. Именно този контрастност е огромното предизвикателство за Лето, който ще би трябвало да впрегне целия си актьорски гений, с цел да пресъздаде героя. Но не се съмняваме в него – въпреки всичко той построи ослепително ролята на  Жокера през 2016 година в „ Отряд самоубийци “ и съумя да му вдъхне собствен колорит, който да му помогне да излезе от сянката на, изиграл героя преди него.
               

Затова нова комиксова роля не е изненада – доктор Морбиус се появява за първи път в комиксите за Спайдърмен от 1971 година като негов зложелател, само че скоро получава своя лична поредност. бе разгласен още преди три години, а първият филмов откъс излезе преди една, само че поради пандемията премиерата бе отлагана неведнъж. По последна информация от Sony – продуцентската компания, филмът ще види бял свят през януари 2022, единствено месец след третия филм за Спайдърмен, който също ще дебютира скоро.

Красивата Ейдрия Архона ще играе годеницата на злодея-супергерой, а компания ще й вършат още Джаред Харис, Мат Смит и Тайрис Гибсън/ Харис играе ролята на наставник, който наставлява доктор Морбиус.  Режисьор е Даниел Еспиноза, а основателите на “Изгубени в космоса ” Мат Сазама и Бърк Шарплес са сътворили сюжета. Вижте и първия филмов откъс:



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР