Мартин Михайлов за мен е лицето и мускулите на нощния

...
Мартин Михайлов за мен е лицето и мускулите на нощния
Коментари Харесай

#2020: Мартин Михайлов и годината на антирекордите

Мартин Михайлов за мен е " лицето и мускулите на нощния живот ". " Мускули " не поради хубавичко му физика, а тъй като от години поставя неимоверни старания, с цел да има почтена музикална сцена в България. Основно той е съучастник и шеф на " Строежа " и " Терминал 1 " , само че се занимава с организация на концерти и турнета, също е и управител на групи.

От началото на пандемията гласът му се чува по въпросите със затворените питейни заведения и заведения за хранене, защото е в управителния съвет на Българската асоциация на заведенията, а и тъй като несъмнено не е склонен с отсъствието на изясненост за решенията, които тежко засягат клубната сцена у нас. Въпреки това няма да усетите лъх на негативизъм, в противен случай. Но можем ли въобще да чакаме нещо негативно от човек, чието обичано време е сред 1 и 5 през нощта?

Как ще запомните 2020 година?

Мартин Михайлов:  С преобръщането на визиите ни за личното ни бъдеще и крехкостта на това, което сме постигнали, и това, което ни крепи. С изолацията, която за мен е изцяло нова процедура . Но за жалост, ще я запомня най-много със напълно ненавременната загуба на Димо от P.I.F. (бел.ред.: последният му концерт на 27 ноември, в " Строежа ", можете да гледате ). Съжалявам, че не изтъквам нищо положително.

Какъв е най-важният урок за Вас през тази година?

Мартин Михайлов:  Че няма време за несъществени дейности и разфокусиране в дребнотемия. Че няма време за отсрочване .

Кой е символът/думата на 2020?

Мартин Михайлов:  Думата на 2020 година е " антирекорд ".

Какво очаквате от 2021?

Мартин Михайлов:  Да се уталожи страхът от вируса , хората да стабилизират здравето си и да бъде понижен рискът от болест , чрез имунизациите и насъбрания опит в лекуването на тежките случаи. За страдание, чакам и занапред да се сблъскваме с проблеми , подбудени от изолацията, отчуждението и деянията на назидателност. Очаквам обществото да продължава да бъде разграничено по тематиката Covid-19 и съответното " вярно " държание най-малко още две години, като се надявам към есента на 2021-ва година да задържим успокоението, което ще ни донесе намаляването на тежките случаи и поотпускането към летния сезон. Очаквам втора поредна стопански тежка година, по-тежка от изминаващата.

Какво е вашето благопожелание за Новата година?

Мартин Михайлов:  Нека се изслушваме повече и да обръщаме повече внимание на това какъв брой в действителност знаем, че знаем и надлежно какъв брой знаем, че не знаем . Да се стремим към обективност, стъпваща на необятен взор върху заобикалящата ни среда и по-всеобхватен разбор на видяното. Да не бъдем егоисти. Да не бързаме да съдим . И да си оказваме помощ, доколкото можем. Желая повече мотиви за усмивки и положително въодушевление.

 
#2020: Ерсин от JEREMY? за годината, в която научихме смисъла на думата " дружно "
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР