Мартин Камбуров доказа с пълна сила, че е достоен претендент

...
Мартин Камбуров доказа с пълна сила, че е достоен претендент
Коментари Харесай

Феноменът Камбуров донесе 3 т. на "Берое" след връщането си

Мартин Камбуров потвърди с цялостна мощ, че е заслужен кандидат за званието най-хубав голмайстор в историята на елитната ни футболна дивизия. 40-годишният нападател донесе с два гола успеха на " Берое " с 2:1 при гостуването си против " Ботев " (Вр). Това се случи единствено ден след завръщането на ветерана при старозагорци.

Мачът във Враца се игра при тежки условия и заледен терен. Наложи се от старозагорския клуб да търсят по магазините във Враца часове преди мача специфични обувки за сходен терен.

Камбуров като че ли бе един от най-подготвените за тази обстановка. Той откри резултата единствено 13 минути след завръщането си в " Берое ", откакто вкара дузпа, отсъдена за нарушаване против самия него от страна на Аласан Ндиайе.

Врачани реагираха бързо и Мартин Николов изравни в 19-ата минута. Домакините като цяло играха по-добре и изпуснаха още положения посредством Петър Атанасов, дебютантът Дориан Бабунски (син на някогашния бранител на ЦСКА Бобан Бабунски), Даниел Генов и други

В последна сметка " Берое " стигна до успеха в последната минута - с помощта на шанс, само че и на майсторството на Камбуров, който заби със задна ножица второто си попадение.

Така той към този момент има общо 248 гола в А група, Първа лига и Ефбет лига, и се нуждае единствено от още 5 попадения, с цел да изравни върха от 253 гола на Петър Жеков.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР