Мартенското издание на „Дни на отворените врати“, които УХТ организира

...
Мартенското издание на „Дни на отворените врати“, които УХТ организира
Коментари Харесай

Онлайн изданието на „Дни на отворените врати“ в УХТ ще има в...

Мартенското издание на „ Дни на отворените порти “, които УХТ провежда по традиция, с цел да се срещнат кандидат-студентите с преподаватели, завърши.

За първи път през тази година те бяха извършени в нов формат – онлайн и по факултети. В три поредни дни деканите на Технологичен, Технически и Стопански факултет показаха университета, изискванията за образование в обособените посоки и специалностите, в които претендентите могат да продължат образованието си, уточни зам.-ректорът на образователна активност и научен състав доцент доктор Христо Спасов. Бъдещите студенти задаваха въпроси за балообразуването, материалната база на университета и за реализацията след дипломирането.

По време на срещите преподаватели направиха презентации и демонстрираха видеоклипове с присъединяване на добре осъществени ученици на УХТ. Приеха се доста добре, разяснява доцент Спасов.

Той увери, че управлението ще провежда и второ издание на „ Дни на отворените порти “ през идващия месец, което също ще бъде онлайн в три поредни дни, по факултети. Планираме и срещи с нашите бъдещи студенти онлайн, само че се съобразяваме с епидемиологичната конюнктура, сподели зам.-ректорът.

Тази есен УХТ ще приема студенти в 9 посоки и 24 специалности, от които новите са три - „ Технология на храни и ароматични артикули “, „ Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските артикули “ и „ Икономика на туристическата промишленост “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР