Марта Вачкова и Владо Пенев бяха като скачени съдове“ Двамата се

...
Марта Вачкова и Владо Пенев бяха като скачени съдове“
Двамата се
Коментари Харесай

Разделиха ли се Марта Вачкова и Владо Пенев? Актрисата с нов авер

Марта Вачкова и Владо Пенев бяха като „ скачени съдове “

Двамата се радват на компанията си и на другарството си от години. Те се демонстрират на общи почивки в страната и чужбина, купонясват в общи компании, щракат се от вилата на Марта Вачкова в Етрополския балкан.

Само че в този момент известната актриса се появи сама, с нов приятел. Усмихнатата театралка релаксира на разходка в Рила, като до нея цъфна нов другар. И това е снежен човек, евентуално основан от ръцете й.

„ Ама за какво този снежен човек няма въглен за уста? “, попита я правилна фенка. На което екранната основна сестра Жекова от хитовата лекарска сага „ Откраднат живот “ отвърна, че той е още бебе и в устата му има беберон.

Само че почитателите се тормозиха, че до нея не е обичания й Владо Пенев. Актьорът  е бил уязвимост и на починалия й баща, огромния Григор Вачков. Той доста желал единствената му щерка и Пенев да станат съпрузи, единствено че животът ги разделя. Сега и двамата имат една провалена връзка зад тила си и по едно дете.

Но тези, които завиждат на възродената им на междинна възраст обич, няма да се зарадват. Защото Владо Пенев не е придружил обичаната си на разходка до Рила, тъй като бил ангажиран по работа. Репетициите в театъра били повода той да не й прави компания в планината, където двамата обичат да релаксират.

Източник: Телеграф

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР