Марсилия ще се опита да отмъкне нападателя на Наполи Аркадуис

...
Марсилия ще се опита да отмъкне нападателя на Наполи Аркадуис
Коментари Харесай

Марсилия надцаква Ювентус и Интер за Милик

Марсилия ще се опита да отмъкне нападателя на Наполи Аркадуис Милик. Французите са отправили оферта на стойност 10 милиона евро за поляка, чийто контракт изтича през юни, твърди " Кориере дело Спорт ".

Ювентус и Интер се интересуват от играча, само че проектите им са да го привлекат като свободен сътрудник през лятото. Милик ще преценя и различен фактор - в италианските грандове той най-вероятно ще е запаса, до момента в който в Марсилия ще получи много по-голяма роля.

Офертата на южняците обаче може да не е задоволителна, тъй като Наполи желае сред 15 и 18 милиона, с цел да се раздели с него през януари. Атлетико Мадрид също обмисля опцията да притегли Милик, само че не е податлив да извади сходна сума.

Olympique Marseille está na linha da frente para garantir o passe de Arkadiusz Milik, de acordo com o 'Corriére dello Sport'.
Segundo a mesma fonte, o emblema francês apresentaram uma proposta de 10 milhões de euros ao Napoli.
— Diário de Transferências (@DTransferencias)
Нападателят не е играл за неаполитанците през този сезон, като клубът не го картотекира за Серия А и Лига Европа и няма желание да разчита на него и до края на сезона. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР