Марселиньо се разписа при победата с 2:0 над Лудогорец срещу

...
Марселиньо се разписа при победата с 2:0 над Лудогорец срещу
Коментари Харесай

Марселиньо влезе в историята на българския футбол

Марселиньо се разписа при успеха с 2:0 над Лудогорец против Берое и влезе в историята на родния футбол. Бразилецът към този момент има 57 попадения в българския шампионат. Той към този момент е най-резултатният чужденец в историята на българското състезание, подобрявайки върха на Маркиньос (56 гола). 

33-годишният Марселиньо, който у нас е играл само за Лудгогорец, има 171 мача в Първа лига. Общо за " орлите " във всички шампионати има 243 мача и 73 гола. Марселиньо е шесткратен първенец с Лудогорец. 

" Мисля, че направихме добър мач през днешния ден, макар че имаше лека отмалялост. Вкарах първия гол и стана добре за нас. Щастлив съм че вкарах 57-ия си гол, тъй като животът ми е футбол. Мисля, че имам добра история в България. Надявам се тази година да вкарам най-малко 15 гола за Лудогорец, с  един повече от предходната ", разяснява пред Диема Спорт Марселиньо.

„ Сега сме първи, откакто ЦСКА приключи наедно 2:2 с Етър. Свършихме си работата през днешния ден. Важно е обаче да запазим лидерската си позиция до края на шампионата ”, добави бразилецът.

„ Победата против Хофенхайм е доста значима. Предстои ни мач в Португалия. Брага е добър тим, само че ние желаеме да се класираме. Дали ще сме първи или втори в групата, значимото е да минем напред в шампионата ”, приключи Марселиньо.



 

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР