Марс влиза в знак Близнаци. Луната е в знак Водолей

...
Марс влиза в знак Близнаци. Луната е в знак Водолей
Коментари Харесай

Душевният свят става уязвим

Марс влиза в символ Близнаци.

Луната е в символ Водолей до 17:49ч на 1 април.

В това време на практика е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, новото, забавното, необикновеното. Луната във Водолей носи разнообразни изненади, срещи с разнообразни хора. Подтиква към несъзнателен блян към независимост, предпочитание да се промени нормалното положение на нещата. Събужда се духът на авантюризма, творчеството, нововъведенията. Действията и държанието на другите, както и нашето лично, могат да бъдат много непредвидени и необикновени. Хората в този момент са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят непокорен настроения и митинги против това, което е обратно.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Доминиращ 25 лунен ден от 05:07ч на 31 март до 05:40ч на 1 април

Ден на бездейност, уединение и покой. Подходящ интервал за концентриране, самовглъбяване, за вътрешна работа. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Всеки знак в този момент би трябвало да се възприема като напътствие за нещо. Душевният свят става уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Не допускайте никого до сърцевината на душата си. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не разголвайте душата си.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. Днес не би трябвало да се бърза. Не се предлагат интензивността, прибързаността, суетата. Не би трябвало да стартирате нищо ново, никакви значими каузи, само че би трябвало да завършите започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Избягвайте инцидентните контакти и изненади.

Логиката и разсъдъкът в този момент минават на по-заден проект. Подходящо време за медитация, самовглъбяване, размисли, за дейна вътрешна работа. Интуицията е доста мощна. Нищо не е инцидентно изключително през днешния ден. Обръщайте внимание на всички знаци. Ден на пророчествата и предсказанията. Може инцидентно да отворите книга в този ден и да откриете търсеният отговор или нужната ви информация. Ще го почувствате със сърцето си.

Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили в този момент би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят. Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не би трябвало през този ден да ги чистите.

Секс - Подходящ е чувственият и муден секс. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.

В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.

Днес е 11 безоблачен ден - Свързан е със Слънцето. В този ден всичко живо на земята гълтам доста слънчева сила и добре се усвоява. Денят е ярък и щастлив. Време за знание и преоткриване на света. Ден на измененията, добър за пътешестване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят по какъв начин да уловят момента.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР