Марс след ретроградното си движение отново се връща в знак

...
Марс след ретроградното си движение отново се връща в знак
Коментари Харесай

Планетите ни дават своята благословия

Марс след ретроградното си придвижване още веднъж се връща в символ Водолей, където ще остане до 16 ноември. Предразполага към непредвидени действия и дейности. Благоприятно е за групови действия. Силата и силата понижават и не е уместно за изнурителен физически труд, за физически дейности. Слаба дисциплинираност и опасности за контузии.

Слънцето (извор на живот) образува съразмерен аспект с Юпитер (планетата на щастието). Планетите ни дават своята благословия. За мнозина това значи нови придобивки, нови вероятности, повишение на престижа. Засилва желанието за романтика и завършения. Жизнерадост. Може да се увеличи апетита ви.

Луната e във въздушния знак Везни – знакът на хармонията и партньорството.

В този миг хората стават изключително чувствителни към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. Планетните въздействия подготвят към народна власт, колегиалност, съдействие. Накарайте детето ви да се почувства пълновръстен член на фамилията. Проявете нужното почитание към него. Обърнете му задоволително внимание. Хубаво ще е, в случай че в същото време вземете взаимни фамилни решения, като да вземем за пример къде ще отидете на отмора или по какъв начин ще прекарате уикенда. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви.

Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Хронология на лунните дни:

2 лунен ден продължава от 07:30ч на 10 септември до 08:42ч на 11 септември.

Следва 3-ти лунен ден, който стартира от 08:42ч на 11 септември и продължава до 09:53ч. на 12 септември.

Лунния сърп към този момент стартира да се вижда. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появяването на всички положителни благоприятни условия.

Не хабете силата си за безкрайни и безполезни разсъждения (Меркурий е обвързван алегорично с този лунен ден). Така денят ще пропадне на вятъра в директен и метафоричен смисъл. Избягвайте пасивността. Неизползваната сила може да подрине здравето. Денят се смята неприятен за слабите и пасивните хора. Тези, които имат въздържан темперамент стават в този ден уязвими, заради това мнителни, подозрителни, от време на време и подли, поражда нападателно държание. Колкото повече сила отдава човек, толкоз по-бодър ще се усеща.

Добра е всяка работа, която е за богатството на фамилията. Днес не е уместно за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите действия, не бързайте да давате обещания и не вземайте значими решения.

Време да очистите астрала си. Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се вършат физически извършения. Движете плещите, правете извършения за пъргавина на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална сила. Астралното поле съставлява освен нашият енергиен скелет, само че и страстите, по тази причина е нужно да се освободим от тези, които са отрицателни.

Уязвима е храносмилателната система, коремната празнина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите болести в този ден са рискови, протичат остро и изискват незабавни ограничения.

Секс – Време за интензивност в секса. Правете обич на необикновени места, изпробвайте нещо ново.

Подстрижка – Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Покупки – Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.

Сънища – Към сънищата се отнасяйте като към директни инструкции за дейности. Образите би трябвало да се поясняват от позиция на това, до каква степен вярно употребявате предоставената ви сила и до каква степен вярно сте избрали пътя за реализиране на триумфа.

Днес е 25 безоблачен ден – Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте любов. Да се обърне особено внимание на децата и домашните любимци. Не се предлага да упорствате и да стартирате нови каузи. Противопоказни са всевъзможни случки. Днес н би трябвало да се убиват животни, дори инсекти. Не би трябвало да изричате неистини. Да не се късат цветя и да не се подаряват откъснати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР