Марс има хармоничен аспект с Уран –Прилив на сили и

...
Марс има хармоничен аспект с Уран –Прилив на сили и
Коментари Харесай

Астропрогнозата: Не се учудвайте, ако днес ви споходи неочакван късмет

Марс има съразмерен аспект с Уран –Прилив на сили и възходяща самонадеяност. Може да ви споходи непредвиден шанс, само че въпреки всичко зависи какви позиции заемат планетите в персоналният ви хороскоп. Може да има обстановки и дейности, които се нуждаят от бърз метод, истински решения и ексцентрични и креативен дейности. Благоприятно е за самодейностите, само че въпреки всичко зависи от доста неща.

Луната е в символ Козирог, където ще остане до 20:50ч на 23 май. Не е добре през целия ден да се вадят зъби, както и тяхното лекуване. Уязвими са коленете, кожата, злобен мехур. Костите в този момент са по-крехки, елементарно се чупят, по тази причина бдете доста деликатни.

Луната се намира в дома на Сатурн - бога на времето, търпението, строгостта и тестванията. Стихията на земята прави прочувственият декор в този интервал един от най-стабилните. Хората се държат към този момент по-предпазливо, по-спокойно, доминират конкретността, практичността, рационалността. Ефективността и работоспособността се усилват доста. По това време е елементарно да се изградят тактики.

Доминиращ 18 лунен ден до 00:19ч на 23 май (от 23:27ч на 21 май)

Днес би трябвало да се прояви здравомислие, въздържаност и да се обръща изключително внимание на всичко, защото денят е обвързван с рискове. Ако погрешно се употребява силата на деня, ще срещнете трудности и неприятности, само че в случай че се преценявате с особеностите му, тогава няма нищо неприятно да ви се случи.

Мислите не би трябвало да са негативни. Да се заобикалят деянията на нарцисизъм. Могат да зародят трудности при постигане на задачите ви и спорове с близките. Има заплаха да изпаднете елементарно под непознато въздействие. Околният свят става наше огледало, в което се отразява нашата същина. Спокойно би трябвало да се одобри протичащото се през днешния ден и да се запитате какво от това, което ви нервира го има прикрито вътре във вас. На мнозина това няма да им хареса и ще им е мъчно да го осъзнаят. Човек, който не желае да се бори със своите инстинкти, пред него застават секрети трудности, пробвайки се да го “вкарат” в правия път.

Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се пиянства, тъй като заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. По-малко време да се спи. Възможно е да се сложи неправилна диагноза, погрешно да се назначат медикаменти, което да провокира от своя страна алергия или да стане натравяне с медикаментите. Опасни са мощните аромати. При това при дамите страдат горните дихателни пътища, а при мъжете - кожата.

Ритуалната храна на деня са орехите. Да се заобикаля храна от скотски генезис. Добре е да се гладува, с цел да се обнови силата, да се понижи наличието на токсини в организма и да се укрепят духовните сили.

В връзките би трябвало да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат съществуващите проблеми. Всеки човек в този момент се сблъсква с „ тъмната си” страна като свое отражение в държанието на другите.

Секс – Трябва да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Работа и бизнес – Време за спокойна работа. Не е най-благоприятното време за групов труд. Денят не е работлив за бизнес - нито прекрасен, нито неприятен. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните елементи, деликатно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Подстрижката ще усили вашата харизма, ще укрепи паметта ви и интелектуалните благоприятни условия.

Сънищата в 18-ти лунен ден са изобилен източник за информация за нас самите. Символите в тях се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки желания и стремежи.

Днес е 3 безоблачен ден – Хубаво е да се посвети денят на околните, на занимания с домашните каузи и фамилията. Благоприятно е за брачен връзки. Добре е да сътворите нещо с ръцете си. Умейте да бъдете признателни за помощ или внимание, които са ви оказани. Пари получени през днешния ден се смятат за благи и е добре да се икономисват.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР