"Марс, богът на войната, който започна цикъл с Плутониум /

...
"Марс, богът на войната, който започна цикъл с Плутониум /
Коментари Харесай

Астронапрежение от понеделник до Гергьовден: С.Дончева

"Марс, богът на войната, който стартира цикъл с Плутониум / Плутон навлиза на 7-8 март в знака на Ураниум / Водолей.

Какво значи това? - стандартен и типичен знак за водене на война (наземни сили).

Когато обаче сред 8 март и 16 април, с остатъчни моменти до 6 май Марс ще премине през знака на Водолей, ще има нови постоянно шокиращи моменти.

1.Водолей е знак на авиацията, т.е, на военно-въздушните сили, в тази ситуация и галактически. Украйна към този момент съвсем няма лични самолети. Със самолетите по принцип би трябвало да се внимава за проблеми.

2.Водолей е знак в комбиниране с Марс за потребление на високотехнологични и най- модерни оръжия и способи, очевидно класическата военна тактичност ще се измести. Това е заплаха от високотехнологични повреди и обстановки, постоянно безусловно непознати.

3.Водолей е “очаквай неочакваното”, може всички да се изненадат мощно и доста неприятно. Марс ще премине върху Сатурн и това също не е добре. Това е един от разрушителните аспекти в живота, когато се срещнат. Аспектът постоянно значи сриване, проваляне, ограждане.

4.Марс във Водолей ще реализира и квадрат с Уран в Телец (съзвездие Овен), което също е рисково и най-много изненадващо, в това число в стопански проект /сериозни решения и реакции, които ще доведат до нови загуби и вреди в международната стопанска система.

5.Това ще форсира интензитета на хода на политическите и военните дейности.

6.Водолей е знак на пропагандата и на информацията и най-много на дезинформацията, на ожесточената медийна война. Когато Марс е в недобри аспекти, изключително с Уран лъжите са една върху друга и са шокиращи и неуместни, това ще коства доста, доста пари, отвън останалото напрежение.

Какво е решението, когато си имаш работа с Марс; да спреш да се биеш и да заблуждаваш - изкуството на войната. Това важи и за едната, и за другата страна, както и за радващите се външни подстрекатели., някъде там, надалеч, надалеч... ", написа, която единствена още през 2019 предвижда ковид, локдауните, изключителното състояние и икономическата рецесия поради тях.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР