Марката Jeep, която също се представлява у нас от компанията

...
Марката Jeep, която също се представлява у нас от компанията
Коментари Харесай

Compass и останалите от семейство Jeep на Автомобилен Салон София 2017

Марката Jeep, която също се съставлява у нас от компанията „ Балкан Стар “, демонстрира напълно новия стилен всъдеход Compass, който предлага ненадмината опция за 4x4, динамичност на шофиране от международна класа и характерен дизайн на Jeep.

Новият Jeep Compass разполага с огромен луфт и задвижване 4x4, с цел да обезпечи нараснала проходимост на всички терени. Всички модели на Compass 4х4 разполагат с функционалност 4WD Lock, която блокира разпределението на тягата поравно сред двете оси и непрекъснато може да бъде определена от лидера посредством специфичен бутон. Изцяло новият Jeep Compass предлага осем комбинации от мотори, включващи два бензинови, два дизелови мотора и две скоростни кутии – 9-степенната автоматизирана и 6-степенна ръчна. Новият Jeep Compass има над 70 нововъведения в областта на сигурността и оценка от 5 звезди на краштестовете на Euro NCAP. За първите закупили новия Jeep Compass от „ Балкан Стар” обезпечават две безвъзмездни сервизни обслужвания.

На щанда на Jeep вносителите показват още два от най-свободолюбивите модели - тежката артилерия Grand Cherokee SRT и офроуд приключенския всъдеход Renegade Trailhawk. Спортният всъдеход Jeep Grand Cherokee SRT е автомобил със завладяващо показване, съчетано с премиум разкош. Задвижва се от 6,4-литров V8 бензинов мотор HEMI, доставящ 468 к.с., който обезпечава на спортния всъдеход място измежду най-бързите коли в класа. Всеки клиент на ревюто може да се наслаждения на спортния интериор, който обгръща водача на този автомобил, както и неговите спътници, с материали от международна класа. Renegade Trailhawk разполага с всичко, от което имате потребност, с цел да разширите границите на приключенията. Двете системи Jeep Active Drive Low и Rock Mode за ръководство на сцеплението Selec-Terrain се оферират извънредно за моделите Trailhawk, което го прави най-хубавия сътрудник за напредване отвън пътя. Мощният турбодизелов мотор 2.0 Multijet и задвижването 4x4 потвърждават, че Trailhawk няма да трепне на предизвикателство. Посетителите на автосалона могат да създадат тест-драйв на новия Jeep Compass, както и на Grand Cherokee и Renegade. Пожелалите да закупят автомобил от марката Jeep на ревюто могат да разчитат на специфични ценови оферти за моделите Renegade и Grand Cherokee.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР