Марк Уолбърг най-накрая намери време да се наслади на лятото

...
Марк Уолбърг най-накрая намери време да се наслади на лятото
Коментари Харесай

Марк Уолбърг показва плочки на плажа - slava.bg

Марк Уолбърг най-сетне откри време да се наслаждения на лятото и да заведе брачната половинка си на заслужена отмора.

Актьорът разгласява фотография от ваканцията, на която театралничи дружно с жена си Риа Дърам. И до момента в който моделът е с цялостен черен бански, който крие предната част на тялото, то Уолбърг не се тормози да покаже коремните си мускули и да накара всяка жена да завижда на Дърам.

„ Моята обич “, написа звездата под обявата. Риа също разгласява фотографията и написа „ Живот на езерото “. В момента семейство Уолбърг са на отмора в Айдахо, закъдето отпътуваха преди време. Ден откакто се появи фотографията на съпрузите, Марк разгласява и видео, в което синът му скача във водата от фамилната лодка.

Уолбърг и Дърам стартират да се срещат през 2001 година и се женят 8 години по-късно в Бевърли Хилс. Имат общо четири деца дружно – дъщерите Ела и Грей на 16 и 10 години, и синовете Майкъл и Брендън на 14 и 11 години. Снимките от ваканцията идват единствено няколко месеца, откакто Уолбърг почувства носталгия по предишното и разгласява първия фотос, който е направил със брачната половинка си.

Той сподели, че пази фотографията в рамка във формата на сърце. „ Снимките на двойките се трансформират “, написа той. Изглежда, че фотосът е на съвсем 20 години. През 2008 година Уолбърг споделя пред The Sun, че жена му го е направила по-добър човек и е основала един прелестен живот за него и децата им.

„ Знаех, че тя ме обича за това, което съм и е човек, на който мога да се доверя. Преди да я срещна, не бях подготвен да се оженя “, добавя артистът.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР