Мария Сакари поднесе голямата изненада на силния тенис турнир в

...
Мария Сакари поднесе голямата изненада на силния тенис турнир в
Коментари Харесай

Сакари попари надеждите на Осака за №1

Мария Сакари сервира огромната изненада на мощния тенис шампионат в Маями за дами, откакто постави завършек на серията от 23 следващи победи на Наоми Осака за двусетов триумф в четвъртфиналите на конкуренцията.

Световната номер 25 от Гърция не остави шансове на японката в откриващата част, печелейки на нула, и по-късно финишира с пет следващи гейма на сметката за крайното 6:0, 6:4.

Това бе първа загуба за Осака от над година и постави в същото време завършек на очакванията й да измести Ашли Барти от първото място в ранглистата тази седмица. Осака започва по призрачен метод дуела, печелейки едвам осем точки в първия сет, траял 21 минути.

Сакари направи три пробива, подкрепени от 12 непредизвикани неточности от международната номер 2, която вкара едвам 35% от първите си сервиси в игра. Във втория гъркинята губеше с 1:4, само че финишира мощно.

На полуфинала нейна съперничка ще бъде канадката Бианка Андрееску, която надделя мъчно испанката Сара Сорибес Тормо след 6:4, 3:6, 6:3. В другия полуфинал съпернички са настоящата шампионка Барти и Елина Свитолина.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР