Мария Жекова от седмия сезон на Мастършеф сменя Силвена Роу

...
Мария Жекова от седмия сезон на Мастършеф сменя Силвена Роу
Коментари Харесай

Силвена Роу аут от телевизията

Мария Жекова от седмия сезон на „ Мастършеф ” сменя Силвена Роу като водеща на кулинарно предаване в Би Ти Ви.

Младата брюнетка, която завоюва последното излъчено досега издание на готварския формат, ще прави лично шоу – „ Вкусът на България ”. Нейната менторка – началник Роу, към този момент остава да се вихри само в интернет.

Новото предаване на Би Ти Ви потегля от есента. В него Мария Жекова ще показва изискани предписания, почтени за кулинарно списание, които са приготвени напълно с български артикули и в традицията на родната кулинарна просвета. На същата идея симпатичната брюнетка, чиято съществена специалност е фотографията, заложи и в „ Мастършеф ”.

Известно е, че тя е родена в София, само че е израснала на село с баба си и дядо си. Преди 5 години купува къща в Родопите и се мести там. Започва да отглежда зеленчукова градина, купува кокошки, бере гъби и билки и се храни главно с това, което сама създава. „ Всичко българско и родно ” е включено в менюто й за финала на „ Мастършеф ” предходната година, написа " Уикенд ". 

 undefined

От идващият тв сезон Мария ще има опция да се развихри в лично предаване, показвайки предписания, сходни на тези, с които завоюва „ Мастършеф ”. „ Вкусът на България ” към този момент се обрисува като единственият кулинарен формат през есента. Менторката на Мария в „ Мастършеф ” – Силвена Роу, няма да се изявява в малкия екран най-малко до Нова година. По традиция през есенния сезон там огромни кулинарно формати не се излъчват – „ Мастършеф ” върви напролет. До скоро единственото есенно кулинарно шоу в Би Ти Ви беше предаването на началник Андре Токев „ Ловци на храна ”, което се излъчваше през уикенда. Тъй като обаче водещият до неотдавна влезе в пандиза, откакто го заловиха да кара пийнал, той към този момент остава отвън малкия екран.

Силвена Роу предходната пролет пусна лично шоу – „ Моето звездно празненство ”. Говори се, че е сключила контракт за два сезона, само че все още не е ясно по кое време ще бъде излъчен вторият. Със сигурност няма да е тази есен. Русокосата кулинарка в последно време е доста дейна в обществените мрежи. Тя е на специфичен хранителен режим, комбиниран със засилена физическа интензивност, с помощта на които е съумяла много да отслабне. Твърди, че ще прави ново шоу, което ще се споделя „ Храна и секс ”, само че кой ще го излъчва, най-малко към този момент не е ясно.

От Би Ти Ви били безапелационни, че не могат да пуснат предаване с сходно заглавие, защото е в прорез с имиджа на малкия екран. Като фамилна медия тя държи на консервативния жанр, тъй че в нея нямало място за предаване за секс, било то и в композиция с храна. За началник Роу ще бъде мъчно да продаде концепцията си в друга телевизия, защото има контракт за втори сезон на „ Моето звездно празненство ”, без значение, че към този момент не е ясно дали и по кое време ще бъде излъчен той. Ето за какво все още тя остава да се изявява в интернет, което обаче не значи, че не търси метод да излезе още веднъж на дребния екран. Съдейки по стила й, най-вероятно ще открие ефир за „ секси ” концепцията си, само че това евентуално ще й отнеме най-малко няколко месеца.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР