Мария Илиева от търновското село Куцина, вдовица на убития преди

...
Мария Илиева от търновското село Куцина, вдовица на убития преди
Коментари Харесай

Мария от Куцина: Невинна съм за убийството на мъжа ми, стига с тоя детектор

Мария Илиева от търновското село Куцина, вдовица на убития преди 8 години Йордан Йорданов-Лудия, изрично отхвърли да се яви още веднъж пред детектор на лъжата, с цел да бъде разпитана какво знае за гибелта на някогашния й брачен партньор. Тя упорства, че със настоящия й брачен партньор Малкълм Райс са почтени по случая. Това съобщи самата Мария при следващия опит да се беседва с нея, написа TrafficNews.

Като провинен за убийството в пандиза лежи едноръкият музикант Владимир Илиев, който твърди, че делото против него е претупано и упорства за наново разглеждане. Според него Данчо Лудия е станал жертва на любовен триъгълник с присъединяване на сегашния мъж на Мария - британеца Малкълм Райс, който е физическият причинител на закононарушението.

Самият англичанин и сегашната му жена направиха самопризнания, че са организирали покушението над Йорданов откакто през декември предходната година се явиха на полиграф поради наново следствие на търновски криминалисти. След това обаче те се отхвърлиха от показанията си и още веднъж упорстват, че нямат нищо общо със гибелта на Данчо Лудия.

„ Невинна съм и аз, и брачният партньор ми Малкълм!, съобщи по телефона Мария в отговор на въпрос дали спи умерено и с чиста съвест. И насочи закани към публицистите, в случай че не я оставят на мира.

Вижте целия диалог с Мария, която сега е в Куцина откакто преди време отпътува за Англия дружно със брачна половинка си Малкълм.



Междувременно музикантът Владимир Илиев съобщи от пандиза в Троян. че не желае да се възползва от опцията да помоли за предварително излизане от пандиза, тъй като е почтен и упорства за обновяване на процеса.

Той написа също писма до президента Румен Радев, основния прокурор Сотир Цацаров, премиера Бойко Борисов и омбудсмана Мая Манолова с молба да му оказват помощ истината да спечелва и същинските убийци да заемат мястото му в пандиза.

Адвокатите на Владо пък желаеха да върнат делото за преразглеждане поради самопризнанията на Мария и Малкълм, че чужденецът е нанесъл съдбовните удари, довели до гибелта на Йорданов.

Британецът въртял скрито обич с Илиева, която го молела да я отърве от Данчо Лудия, който редовно пребивал и тормозел, описа от килията Владо.

Търновските магистрати отхвърлиха ново разглеждане на случая, само че оставиха малка врата, че това мнение не е дефинитивно и може да се апелира пред ВКП. Защитата на музиканта към този момент го направи и чака решението.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР