Мария Илиева, която тази година е ментор в музикалното шоу

...
Мария Илиева, която тази година е ментор в музикалното шоу
Коментари Харесай

Мария Илиева отвя Дара с ремонтиран бюст и джуки в „Гласът”

Мария Илиева, която тази година е наставник в музикалното шоу втрещи феновете като си сподели бомбите и уголемените устни. Никой от публиката  не бе очаквал от нея да се разголи по този начин, а по- скоро от колежката й Дара. Която е по-млада от 46-годшната певица и феновете са на мнение, че на нея по би й приличало.  А не на майка на две деца,  която би трябвало да им бъде за образец.

Публиката тази година се пита за какво камерите непрестанно подчертават върху бюста на певицата и демонстрират голямото й деколте. Както и устните й, които очевидно са уголемени. Може би модификацията на Мария Илиева се е случил малко преди да стартира шоуто и тя няма самообладание да покаже, че раждането не й се е отразило на фигурата.

Но с изключение на, че си е ремонтирала визията нощес менторката изненада и с решение, което възмути аудиторията на „ Гласът на България ”. И това не за първи път откакто взе в тима си протежето Съни на майка си.

Снощи един против различен се изправиха 16-годишният Симеон и Арика.  Мария Илиева за прощален път избра младежът. Явно не се е отървала от остарелия си табиет да си пада по агнешко, както преди години. Към полуфиналите продължи младока, а не Арика, чието осъществяване по се хареса на публиката. Явно Мария се усети, че ще провокира отрицателни реакции и предложения девойката да й открие концерта като отплата. Но измежду феновете остана горчивия усет, че менторката си има лични любимци.

Автор: Facebook

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР