Мария и Мегз сътвориха невиждан скандал в къщата на Големия

...
Мария и Мегз сътвориха невиждан скандал в къщата на Големия
Коментари Харесай

Грозен скандал взриви "ВИП Брадър"! Мегз към Мария: Ти си компаньонка!

Мария и Мегз сътвориха невъобразим скандал в къщата на Големия брат. След като Мария разгласи, че ще подари 3 хиляди лв. за деца в неизправно състояние без да извършва задачи, тя моли към бизнес дамите да създадат същото. Най-силно изявилата се като бизнес дама Мегз се обиди и се хвърли против чалга фурията с тежки думи. Дизайнерката мощно се разгневи от показността, посредством която Мария парадира с финансовото си положение, и я скастри с тежък въпрос: " Твоите пари от песни ли ги вадиш? ". Мария се направи, че не е чула какво й е споделила, с цел да не се излагат в допълнение.

След като Биг брат реши да покаже нелепите номинации на съквартирантите, напрежението в лагерите внезапно ескалира и в центъра на цирка се появиха още веднъж двете брюнетки.

" Ти си умопобъркан, изявен очевидно ", обърна се към Мегз Мария.
" Ти си компаньонка, изявена очевидно ", затапи я Мегз, като остави чалга певицата с пръст в уста.

" Аз съм певица, с едни от най-високите възнаграждения. Как ще ме назовава платена компаньонка бизнес дамата с евтините рокли?! И аз мога да кажа нещо...Как се прави бизнес? Как със 79 лева рокли от село Раковски тя се назовава бизнес дама ", отвърна недвусмислено Мария, като загатна, че зад бизнеса на Миглена стои точно стабилен спонсор.

Джулиана Гани побърза да отбрани певицата и зашлеви Мегз с думите: " Тя най-малко е имала шанса да се омъжи два пъти за стойностни мъже, а ти... нито един път ".

Мегз нееднократно е изразявала комплекс от обстоятелството, че не е сгодена и омъжена, като това е единственото нещо, което ще направи съвършения й свят още по-перфектен.

Всеизвестен факт е, че Мегз и Мария бяха огромни приятелки отвън къщата. Дизайнерката отпразнува рождения си ден в извънредно стеснен кръг от 4-5 индивида, като измежду определените " ВИП " посетители бе и точно Мария. Откакто двете се подвизават на територията на Къщата не са спрели да се плюят и да бълват змии и гущери по адрес на другата, като несъмнено имат какво да си кажат, защото са наясно с тайните на другата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР