Мария Бакалова бе номинирана в категорията за най-добра актриса във

...
Мария Бакалова бе номинирана в категорията за най-добра актриса във
Коментари Харесай

Мария Бакалова не успя да спечели Златен глобус

 Мария Бакалова бе номинирана в категорията за най-хубава актриса във кино комедия или мюзикъл, за ролята й в " Борат 2 ", на Саша Барън Коен.

В нейната категория  наградата сграбчи Розамунд Пайк за ролята й във кино лентата " Много ми пука “.

Другите кандидати в категорията,  бяха Кейт Хъдсън, Мишел Пфайфър и Аня Тейлър-Джой.

По-рано, комедийните актриси Тина Фей и Ейми Полър откриха 78-а гала за раздаването на премиите " Златен глобус “. Заради пандемията обаче, тя се организира прекомерно извънредно. Фей води онлайн от зала " Рейнбоу " в центъра " Рокфелер " в Ню Йорк, а Полър е водеща в хотел " Бевърли Хилтън " в Бевърли Хилс, където и обичайно се организират премиите.

" Тина и аз водим от два разнообразни града, а технологията е толкоз напреднала, че надали може да се познае “, сподели на откриването Ейми Полър и " докосна “ Тина Фей, до момента в който и двете бяха показвани на телевизионния екран.

На церемонията участва единствено безусловно нужният личен състав, както и звездите, представящи наградените. Номинирани се включват единствено през видео връзка.

78-ото издание на церемонията по връчване на премиите в региона на киното и малкия екран " Златен глобус " се организира във виртуална среда от два града - Ню Йорк и Бевърли Хилс. Водещи бяха актрисите Тина Фей и Ейми Пьолър.

Номинирани и спечелили бяха включвани в програмата посредством видеовръзка, а от студиото се обявяваха имената на тези, които печелят.

Големите спечелили при филмите са Nomadland и Borat Subsequent Moviefilm. Драмата с Франсис Макдормънд завоюва оценките за най-хубав трагичен филм, а Клои Жао беше отличена като най-хубав режисьор. Продължението на " Борат " беше несъмнено за най-хубава комедия, а Саша Барън Коен получи " Златен глобус " за най-хубава основна роля в комедия за осъществяването си във кино лентата.

При сериалите с най-вече оценки са The Crown ( " Короната " ) и The Queen`s Gambit ( " Дамски гамбит " ).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР