Марица (Пловдив) триумфира с четвърта поредна титла в НВЛ-Жени, след

...
Марица (Пловдив) триумфира с четвърта поредна титла в НВЛ-Жени, след
Коментари Харесай

Иван Петков: Много съм щастлив

Марица (Пловдив) победи с четвърта поредна купа в НВЛ-Жени, откакто победи Левски с 3:0 гейма във втория заключителен дуел посред им, изигран в зала " Сиконко ". В първата среща състезателките на Иван Петков се постановиха по същия безапелационен метод. Ето какво сподели след мача старши-треньорът на шампионките Иван Петков :
 Финал №2: Левски - Марица 0:3 @@@

" Много съм благополучен. Нормално е, когато спечелиш купа, да си задоволен от себе си. Искам да отдам заслуженото на тима на Левски - беше заслужен съперник на нашия тим, израстват от мач на мач и играят един прелестен волейбол. Едно огромно " Браво "! "
 Финал №2: Левски - Марица 0:3 @@@

" Ние започнахме мача много изрично, съсредоточено, грешахме доста малко в детайлите. Грешките ни бяха единствено от сервис, в блок и отбрана работихме доста добре, което даде разлика в първия гейм. Вторият и третият гейм бяха малко по-емоционални. Във втория гейм имахме осем суперлеки обстановки за брейк топки, които не успяхме да осъществяваме. Имахме късмет в края на гейма, с рутина може би, и опит да спечелим. В третия водехме от самото начало, след това те поведоха, само че успяхме да затворим чисто мача ", добави Петков.
 Финал №2: Левски - Марица 0:3 @@@

" Следващият сезон би трябвало да надграждаме постигнатото от този, несъмнено тази година бе фантастична за нас. Това, което направихме в Шампионската лига, и тези тимове, които срещнахме, ползата, който имаше към самия тим, всичко това е почтено за почитание. Нещата, които направихме, без хората, които ни поддържат, нямаше да се получат - нашия президент, сътрудниците ни. Дано този план продължи. Да се случва нещо положително - мощно го желая, както и нашите ръководители. Сега ще се отдадем на отмора. В живота би трябвало да живееш в сегашното и бъдещето, да планираш бъдещето, защото през днешния ден ставаш първенец, на следващия ден би трябвало да работиш за същото предизвикателство. Трябва да си наредим нещата и целите, които имаме, с цел да може това, което направихме да остане един прекрасен спомен ", сподели още треньорът.
 Марица Пд с четвърта поредна купа при дамите @@@

" В момента няколко от водещите състезателки вземат решение своето бъдеще да останат в Марица, с други би трябвало да се доразберем. Момичетата са страхотни, имахме доста тежки моменти, а те са едни съществени характери и във значимите моменти успявахме да бъдем тим. Имахме и моменти на спадове, не можеш да контролираш спортната форма напълно. Нашите девойки демонстрираха, че освен са положителни състезатели, само че и обичат фланелката, която носят. Има девойки, които са напълно нови за нашия клуб и демонстрираха, че са едни почтени маричанки ", приключи експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР