Мариана Векилска се завърна от Брюксел в България за кратко,

...
Мариана Векилска се завърна от Брюксел в България за кратко,
Коментари Харесай

Мариана Векилска вилня в нощен бар в полупрозрачна рокля

 Мариана Векилска се завърна от Брюксел в България за малко, с цел да поддържа акцията на някогашните си работодатели от Би Ти Ви – " Да почистим България “. Покрай уговорките си тв звездата намерила време и да изпусне парата с нощен живот. Ексводещата на " Тази събота “ и " Тази неделя “ бе видяна да вилнее в дребните часове на нощта в клуб за музика и танци на столичната улица " Сан Стефано “, придружавана от своята сестра Деси.

За среднощната веселба Мариана бе подбрала прекомерно самоуверен тоалет – полупрозрачна бежова рокля, която разкриваше даже най-малките детайлности от фигурата ѝ. Визията ѝ не останала незабелязана от мъжкото наличие в заведението и на по-късен стадий от вечерта Векилска се впуснала в диви танци с чужд за нея господин, описват очевидци. 45-годишната журналистка скрила шапките на младите девойки в бара и потвърдила, че за купона възрастта не е от голяма важност. Явно сивото всекидневие в Белгия, където преди съвсем година Мариана отпътува да прави кариера в евроинситуция против заплата от 12 бона, е отпушило купонджийския ѝ дух.

Най-любопитното е, че след среднощните запои тв звездата се прибирала развеселена не къде да е, а в жилището, в който живее някогашният ѝ мъж Симо дружно със сина им Момчил. В свое скорошно изявление радиожурналистът, с който някогашната водеща са разведе преди 3 години, призна, че една от аргументите за раздялата им е точно свободолюбието на Мариана.

Докато той предпочитал фамилния уют, живеел с дисциплинираност на боец и почивките си държал да прекарва надалеч от шумотевицата и динамичността на огромния град, Векилска към момента имала потребност от занимания. " Водехме паралелни животи, до момента в който сякаш бяхме дружно “, разяснява Симо, който схванал, че с огромната му обич вървят към раздяла, когато в последното им лято дружно Мариана духнала за къмпинг " Градина “ в другарска компания, без въобще да се съобрази с неговите стремежи, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР