Мариана Цветкова присъства на приема като вицепрезидент на фондацията за

...
Мариана Цветкова присъства на приема като вицепрезидент на фондацията за
Коментари Харесай

Оперна певица от Русе беше официален гост на прием в Белия дом

Мариана Цветкова участва на приема като вицепрезидент на фондацията за подкрепяне на млади артисти Martina Arroyo Foundation

Оперната певица от Русе Мариана Цветкова бе измежду формалните посетители на приема в Белия дом, даден нощес от американския президент Джо Байдън, съобщи Русе Медиа.

Събитието бе в чест на петимата създатели, отличени от Център „ Кедени “ за приноса им към изкуствата. За 45-и път организацията дефинира награди за артистично въздействие върху американската просвета, като тази година оценките бяха за артиста Джордж Клуни, певицата и създател на песни Ейми Грант, изпълнителката Гладис Найт, композиторката Таня Леон и рок групата U2.

Мариана Цветкова участва на приема като вицепрезидент на фондацията за подкрепяне на млади артисти Martina Arroyo Foundation, за която работи към този момент 20 години. Русенката специализира при огромната американска певица Мартина Аройо в Съединени американски щати от 1994 до1997 година, която се трансформира в един от най-важните хора в живота ѝ като учител, другар и човек. За Мариана Цветкова приемът в Белия дом е извънредно вълнуващо прекарване, което разказва като сбъдването на една фантазия.

„ Бях посетител в Белия дом. И да, размених няколко думи с президента на Съединени американски щати. И да, сподели ми, че е бил към този момент в България, и че България ще продължи да е свободна страна. За някои, това, което обявявам, е фукане. А за мен е наслада. Някогашното момиче от остарелия квартал „ Здравец “ в град Русе през днешния ден се ръкува с президента на Съединените Американски Щати, и то в Белия дом. Родителите ми щяха да са горди. С доста любов и признателност към моята учителка, великата американска оперна певицаМартина Аройо, основател на Martina Arroyo Foundation за подкрепяне на млади артисти, част от която към този момент 20 години съм и аз “, споделя Мариана Цветкова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР