Марго Роби се появи с визия, вдъхновена от модела Клаудия

...
Марго Роби се появи с визия, вдъхновена от модела Клаудия
Коментари Харесай

Марго Роби пресъздаде визия на Chanel от 1995 г.

М арго Роби се появи с визия, въодушевена от модела Клаудия Шифър , като облече ретро Chanel по време на обяда на AFI Awards.

Той се организира в четвъртък в хотел Four Seasons в Бевърли Хилс. 

Актрисата от “Барби ” носеше елегантно късо сако в коралов цвят, а по него имаше черни детайли. Тя беше съчетала визията с черна мини пола на " Шанел ”, които Шифър в началото носеше по време на шоуто на марката напролет на 1995 г.  

Горнището с яка включваше украшение във формата на цвете на бюста, а полата включваше златна верижка с емблематичното лого на Chanel върху нея. 

Margot Robbie Replicates Iconic SS 1995 “Barbie Collection ” Outfit at AFI Awards Luncheon

— f*xoxo (@fxoxocom)
33-годишната Роби участва на обяда със сценариста и режисьор на кино лентата Грета Гъруиг. Режисьорската носеше черно-бяло карирано сако и вратовръзка с панталон, тя се конкурираше с Америка Ферера, която сияеше в черна кожена рокля на събитието. 

Greta Gerwig, America Ferrera, and Margot Robbie at the AFI Awards Luncheon.
— 9ice Entertainment (@9ice_Ent)
По време на фотосите за кино лентата “Барби ”, Роби е черпила вдъхновението за своите тоалети от ретро облеклата, носени от куклата Mattel. Но титулярната кукла, която Роби изигра в блокбъстър шлагера от 2023 година, също носеше доста ретро облекла “Шанел ”. Някои от тях също бяха показани от Шифър на същото шоу напролет на 1995 година, предава People.  

Розовият костюм с пола на Chanel, който Барби носи във кино лентата, както и нейният костюм с лавандулова пола от туид, също бяха носени от Шифър на същото шоу през 1995 г.  

claudia schiffer x chanel 95
— ༺♡༻ (@valiloves_)
“Когато отидох в Париж открих, че Карл Лагерфелд е проектирал сбирка за Барби през 90-те години с Клаудия Шифър ”, споделя дизайнерът на костюмите на “Барби ” Жаклин Дюран пред People.  
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР