Марая Кери потвърди пред публиката на концерта си в Ню

...
Марая Кери потвърди пред публиката на концерта си в Ню
Коментари Харесай

Марая Кери пише автобиографична книга

Марая Кери удостовери пред публиката на концерта си в Ню Йорк, че написа записки, заяви Контактмюзик.

Четиридесет и осем годишната певица изненада почитателите, когато съобщи, че написа автобиографична книга. След като извърши песента "Fantasy ", Марая ги попита дали знаят, че преди време е посещавала учебно заведение за хубост. Някои от тях дадоха отговор утвърдително, до момента в който други бяха озадачени. "Е, добре, скоро ще бъде оповестена книга, в която разказвам живота си - сподели тя. - В нея ще може да прочетете доста неща, свързани с мен. "

През ноември м.г. изпълнителката на шлагера "We Belong Together ", която има 7-годишните близнаци Марокан и Монро от някогашния си брачен партньор Ник Кенън, загатна, че написа биографична книга.

Запитана за осъществяването си с Арета Франклин, която към този момент не е сред живите, в шоуто "Divas Live " на телевизия Ви Ейч Уан през 1998 година, тя отхвърли да даде детайлности. "Не желая да опиша всичко, тъй като пиша записки ", сподели тя. Марая обаче призна, че се почувствала неудобно в наличието на кралицата на соул музиката. "Тогава за пръв и единствен път пяхме дружно - разясни Кери. - Срещали сме се и сме разговаряли доста пъти. Бях смутена и не желаех да пея дружно с нея - това е кралицата на соула. "

Марая Кери се готви да тръгне на европейско турне, с цел да разпространява албума си "Caution ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР