Мара Отварачката е решила, че колкото повече остарява, толкова по-гореща

...
Мара Отварачката е решила, че колкото повече остарява, толкова по-гореща
Коментари Харесай

Е, това вече е уникум: Мара Отварачката се хвърли г@ла в банята! (СНИМКИ, от които на мъжете им...)

Мара Отварачката е решила, че колкото повече остарява, толкоз по-гореща ще става. Или най-малко ще се пробва да се демонстрира такава. Днес е елементарно - имаме разполагаем цялостен набор от " хитринки " - кеф ти фотошоп, кеф ти филтри, кеф ти и двете...

Преди часове Мария, която постоянно обича да се пуска провокативна, напряко мазета рибата. Съпругата на Миро Дзвера се хвърли г@ла в банята, рекламирайки някакво масло за тяло. Че то кой ти гледа маслото при все, че Марчето е по нищожно долни дрехи, разкриващо всичко. Цветът е розов, а на главата й се мъдри бяла хавлиена забрадка.

Няма да обясняваме какви мнения се появиха под фотосите на миньончето на чалгата и с какви думи мъже обясняваха, че им е станало... по този начин де, знаете какво им е станало.

Друг е въпросът, че в случай че не е силиконът в пазвата й, Мария щеше да наподобява на недоразвито тийнейджърче. Тя е толкоз кльощава, че краката й са безусловно като солети, а и няма никаква задна част. Запълненият сутиен обаче поприкрива тези дефекти и дава тип, все едно Мария е " засукана " мацка.

Интересно дали Мирослав Соколов ревнува от тази панорама и писанията на мераклиите в нета, или се бие в гърдите като горила и се гордее с " притежанието " си.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР