Мара Отварачката е по-опасна от всяка банкова и икономическа криза.

...
Мара Отварачката е по-опасна от всяка банкова и икономическа криза.
Коментари Харесай

Ето по колко бона харчи Мара Отварачката на месец

Мара Отварачката е по-опасна от всяка банкова и икономическа рецесия. Пенсионираната фолкаджийка е способна да банкрутира даже и милионер, тъй като харчи като съветски ЗИЛ. Заралийката излиза много скъпо на мъжа си Мирослав, тъй като профуква на месец по 50 000 лв.. Бизнесменът е с 600 бона обратно за едногодишната си връзка с Мария, като в тази сума не влизат колите и бижутата, които й подари лихварят.

„ Много е омаян от обич. Сякаш му е направила магия и не вижда, че Мария ще го разори, както съвсем съумя с предходните си мъже, само че те в точния момент се усетиха и я изритаха. Мирослав не печели толкоз, колкото харчи по новата си жена. Добре че най-малко спря да пее, че в случай че трябваше да заплаща клипове, песни и тоалети, напълно щеше да го закъса”, разясниха от обкръжението на мъжа, който е вманиачен по кака си Марийка, написа в. " Уикенд ".

Чалга дивата не щадяла пачките на третия си мъж и обилно харчела пари от кредитната му карта, който той общително й е дал. 40-годишната брюнетка не си поплюва и съумя скоростно да оплете в мрежите си Мирослав, както и да го заведе пред олтара.



Бившата пайнерка не престава да показва първокласния си метод на живот и да харчи хиляди левове за облекла и аксесоари. Освен брачната половинка си, лихварят Мирослав би трябвало да устоя и дъщерята на Мария, както и майка й Йорданка, която неизвестно за какво към момента не се е нанесла в новия фамилен дом на дъщеря си. Всеизвестно е, че Отварачката върви в комплект с „ мама Данче” и Марая, а преди с тях вървеше и сестра й Ирена, та мъжете на певицата бяха длъжни да устоят цялата женска фамилия. Сестрата на Мара от няколко години има свое семейство в Германия и към този момент не разчита на издръжката на кака си, само че родителката им Йорданка не работи повече от 20 години и Мария, по-скоро мъжете й, са натоварени със задачата да устоят Даци, както й споделят околните, а тя има ангажимент единствено да е красива и да си търси млади любовници.

Отварачката постоянно си купува дизайнерски облекла и чанти за хиляди левове, които показва в обществените мрежи. Отделно от парцалките, брюнетката харчи и луди пари за разкрасителни процедури, коафьор и гримьор. Мария скоростно стопява банковите сметки на към момента богатия си мъж.

„ Нейното е разхищаване. На фона на толкоз небогати и гладни българи да пръска толкоз пари за облекла, си е гуляй по време на чума “, разясняват завистливи колежки на заралийката.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР