Мантрите за кражбите трябва да спрат, защото разрушаваме държавата по

...
Мантрите за кражбите трябва да спрат, защото разрушаваме държавата по
Коментари Харесай

Сачева: Мантрите за кражбите трябва да спрат

Мантрите за кражбите би трябвало да спрат, тъй като разрушаваме страната по метод, който мъчно ще възстановим. Това разгласи в предаването " Седмицата " на депутатът от ГЕРБ Деница Сачева. Сачева твърди, че презумпцията, че постоянно се краде, не е вярна. " Трябва да сме справедливи, да отчитаме достиженията, да подлагаме на критика където има недостатъци и да проверяваме, когато има закононарушения ", разяснява тя.

Сачева счита, че с последните два Народното събрание са изгубени осем години от живота на хората и половин милиард, който отпътува в избори и заплащане на разноски за депутати, които нищо не са произвели.

" Има тежко разделяне сред хората, неспособност хората да си приказват обикновено, тъй че ни трябват водачи, които  да имат съдружна просвета, водачи, които желаят да работят в просвета на съдействие ", твърди някогашният обществен министър на Бойко Борисов. Сачева е уверена, че ГЕРБ има най-хубавия експертен капацитет и че гласоподавателите не споделят да се изчегърта ГЕРБ. " Ние сме в играта, така че няма какво да се връщаме ", разяснява Сачева на въпрос на водещия Константин Вълков. " В играта сте, само че никой не желае да си играе с вас ", репликира я Вълков. " Не бих споделила, че никой не желае да си играе с нас. Наши оферти бяха признати в актуализацията, в това число и мои ", опонира му събеседничката.

За президентските избори Сачева разяснява, че идеалният претендент е " човек, който не прави война като Радев, а се пробва да провежда мира, човек, който може да основава консенсуси ". Защото " Хърватия сече евро монети, а ние се караме на междуличностна основа ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР