Мантия невидимка - един добре познат аксесоар за феновете на

...
Мантия невидимка - един добре познат аксесоар за феновете на
Коментари Харесай

Сензационното ВИДЕО с полицай и невероятната мантия невидимка вече изуми милиони! Гледахте ли го?

Мантия невидимка - един добре прочут аксесоар за почитателите на поредицата за момчето вълшебник Хари Потър. Благодарение на специфичната одежда, наметналият я на тил става изцяло незабележим за близките. Звучи ви като магия, допустима да съществува единствено в приказките?

Милиони хора по света останаха безмълвни, откакто видео, показващо китаец изчезващ с тога невидимка, безусловно се популяризира като вирус в онлайн пространството. За по-малко от седмица видеото събра над 20 милиона гледания.

Таблоидът " Мирър " популяризира версия, в която цитира Чен Шику, заместник-началник на отдел " Наказателно следствие " в Министерството на публичната сигурност, с изявление по отношение на приложението на подобен вид извънреден артикул.

" Това е квантова технология, направена от транспарантен материал, която може да отразява светлинната вълна към индивида, който я носи, с цел да може човек да изчезне. Войниците, носещи тази покривало, могат да избегнат разузнавач на нощно виждане, само че какво ще се случил, в случай че нарушителите се доберат до наметалото? ", се споделя в цитата.

Но Джу Зенсън, продуцент на компанията Quantum Video, отхвърли догадките за правота и твърдо съобщи, че няма такова нещо като покривало, с което може да изчезнеш от полезрението на близките.


MailOnline заяви, че видеото е редактирано и снимано със наследник или зелен материал, който елементарно търпи обработка. Със програмен продукт като Adobe After Effects, Nuke или Blackmagic Fusion могат да бъдат редактирани фонове, да се създадат преливки и да се смесват обекти. Такъв вид едноцветни плащове се употребяват и в телевизионни студиа, а при лъчение се слага мечтан от оператора декор. Ефектът е употребен и в доста екшън филми.

Не за първи път се появяват клюки за създаване на технология за непрозрачност, като досега сериозните научни проучвания настояват, че може да бъде реализиран единствено резултат с изкривяване на облика през разнообразни лупи. Е, май ще се наложи да изчакаме още малко за същинска тога невидимка, само че това не пречи да се възхитим на реалистичните фрагменти.

За разочарованите почитатели можем да напомним, че даже в света на магьосниците съществува единствено една-единствена съвършена тога невидимка, всички останали са бледи копия, които бързо стопират да работят и постоянно са неблагонадеждно прикритие, отбелязва trafficnews.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР