Манията по филма Заразяване се разпространява по-бързо и от истински

...
Манията по филма Заразяване се разпространява по-бързо и от истински
Коментари Харесай

Актьорите от филма Заразяване с послание към обществото

Манията по кино лентата " Заразяване " се популяризира по-бързо и от същински вирус. За негативно време лентата от 2011 година се изкачи на челните места в класациите, заради засиления интерес към нея, подбуден от разпространяването на ковид в международен мащаб. 

Филмовият план на Warner Bros. се класира на 270-о място по прегледи в каталога на компанията в края на 2019 година, когато съществуването на Covid-19 към момента не беше доказано публично. Сега обаче това е вторият най-гледан в света (след филм за Хари Потър). Сюжетът му е фокусиран към мистериозна болест, която убива жена, откакто пътува по работа в Хонконг и се завръща назад в Съединени американски щати. Вирусът се популяризира бързо и след това убива 26 милиона души по целия свят. Истерията, показана в лентата, е най-важната част от сюжета, на която несъмнено би трябвало да се обърне внимание, споделя екипът, основал кино лентата:  " Това трябваше да бъде просто предизвестие. Приликите сред болестта във филма и ковид са инцидентни и сега не толкоз значими. По-важната част, която се оказа много сходна с това, което се случва през днешния ден, е забележимото разпространяване на страха у хората и действителните последици от него ".



Продуцентът на кино лентата Майкъл Шамбърг се надява феновете да намерят търсеното от тях в , а точно светлината в края на тунела – вярата: " В последна сметка има решение и човечеството ще се възвърне. Филмът има за цел само да " сплаши " хората, с цел да могат да взимат защитни ограничения. Не се опитваме по никакъв метод да плашим популацията, че всички ще умрат. "  Много хора споделят, че са гледали " Заразяване " само от любознание, с цел да видят по какъв начин тъкмо ще се подреди една такава обстановка, каквато имаме и сега. Актрисата Гуинет Полтроу, която също взе участие във кино лентата, само че героинята й умира още първоначално, показа фотография в Инстаграм, която гласи: " Вече бях в този филм. Бъдете в сигурност. Не се ръкувайте. Мийте си постоянно ръцете. "

 
               
на Фев 26, 2020 в 2:59 PST

Преди няколко дни всички артисти от кино лентата се събраха, въпреки и, с цел да изяснят някои неща, които може би биха ни били потребни в днешната обстановка. Те се сплотиха с учени от Колумбийския университет в Ню Йорк и ни споделиха информация, основана на доказателства за новооткрития вирус. издаде загадка в профила си в Инстаграм, че с цел да влезе по-добре в ролята си на епидемиолог, се е срещала с доста експерти по тематиката, които я съветвали едно – да мие ръцете си доста постоянно. " Вие в действителност можете да отбраните себе си и хората, които обичате, със сапун, мивка и вода. Вирусът се измива със сапуна ", убеди почитателите си във видеото в YouTube, в което демонстрира по какъв начин би трябвало да поддържаме хигиената на ръцете си.



пък прикани да си стоим у дома, тъй като вирусът е освен това от простуда, а " предходните поколения трябвало да вършат изключителни неща... Ние просто би трябвало да стоим по домовете си. "



Един от най-важните препоръки обаче, които не сме чували до момента, ни дава Лорънс Фишбърн. Той ни споделя, че с цел да се защитим от Covid-19, би трябвало просто да се държим по този начин, като че ли към този момент сме инфектирани. Вирусът се предава посредством контакт сред хората и по тази причина можем да се оправим с него, като просто стоим надалеч един от различен. 


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР