Маникюрът с пигментна пудра ви позволява да постигнете безупречни нокти

...
Маникюрът с пигментна пудра ви позволява да постигнете безупречни нокти
Коментари Харесай

Маникюр с пудра: какво е това, ползи и предимства

Маникюрът с пигментна пудра ви разрешава да постигнете безупречни нокти в няколко лесни стъпки. Ето какво би трябвало да знаете за този способ и какви са неговите преимуществата.

Валидна опция на гел лака  и полуперманентния лак, маникюрът с пудра съставлява същинска гражданска война за тези, които обичат да се грижат за ноктите си, като демонстрират поддържан и постоянно безукорен маникюр.

 
Маникюр с пудра: какво е това?
Маникюрът с дип пудра съставлява годна опция на маникюра, осъществяван с стандартен полуперманентен лак или на реконструкцията на ноктите с гел. Всъщност тази техника включва нанасяне на полуперманентен акрилен лак на прахуляк посредством потапяне, без да е належащо продуктът да се полимеризира с LED/UV лампа.

 Добави изложение

Крайният резултат в действителност е доста натурален, а кожичките и пръстите не са оцветени или компрометирани по никакъв метод. Приложението е елементарно и доста бързо: фантазия за всички, които имат лимитирано време за маникюр, само че въпреки всичко желаят поддържани и красиви ръце.

В същото време, с помощта на тази техника, е допустимо да се упражнява укрепващо деяние върху ноктите, като се възвръща тяхната конструкция, изключително в случай че те са склонни да се лющят или чупят прекомерно елементарно. Всъщност, макар че употребяваната пудра е тънка и неосезаема, тя работи като щит за нокътната плочка, увеличавайки нейната дебелина и надлежно и нейната резистентност.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР