Манекенът и носител на титлата Мистър България 2009 Мартин Мартинов

...
Манекенът и носител на титлата Мистър България 2009 Мартин Мартинов
Коментари Харесай

Бивш на Жени Калканджиева вдигна сватба

Манекенът и притежател на купата Мистър България 2009 Мартин Мартинов се ожени и в България за обичаната си Ванели Божкова. Двамата се венчаха и във Флорида преди няколко месеца. „ Това са най-хубавите моменти в живота ми! Ванели, обичам те толкоз доста и желая да прекарам остатъка от живота си с теб! Ти си моят еднорог и моят ангел ", написа Мартин в нета.
Реклама
Мартинов, станал по-известен от " ВИП Брадър ", където и иразкри, че е бил гадже с Жени Калканджиева, е поставил пръстен с елмаз на брачната половинка си, а за българската женитба дарове двойката получил от всичките си близки. Влюбените са дружно от две години, излиза наяве от общите им фотоси в Instagram. Момичето е българка, която от много време живее в Щатите.

Мартин Мартинов направи кариера като манекен, взел участие е в фешън ревюта на най-изтъкнатите международни дизайнери. В момента работи във френски ресторант, където се държи за положителното въодушевление и уют на гостите, измежду които за звезди от целия свят. Съвсем неотдавна в интернет профила на Мартин се появиха фотоси, на които е сниман на маса с двете дъщери на Силвестър Сталоун, писа „ България Днес “.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР