Мандатът трябва да се върне по-бързо, за да не се

...
Мандатът трябва да се върне по-бързо, за да не се
Коментари Харесай

Явор Божанков от БСП: Трябва да върнем мандата по-рано

Мандатът би трябвало да се върне по-бързо, с цел да не се упреква Българска социалистическа партия, че си прави пиар. Това разгласи по Би Ти Ви депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков. Той изясни, че през днешния ден се събира Националният съвет на партията, на който социалистите ще решат какво да вършат

Ключът към неуспеха на договарянията за третия мандат е заключен в някой кабинет, сподели още Божанков по повод отказаната поддръжка за сформиране на кабинет от „ ИТН “, „ Демократична България “ и „ Изправи се БГ! Ние идваме “. Според него пред сътрудниците му от другите партии въпросът за държавно управление изобщо не е стоял на дневен ред.

„ В момента задачата е да се приказва поради кой се отива на избори. Нас ни упрекнаха, че си вършим пиар с третия мандат. Аз наблягам, че той е парламентарен, антикризисен – можеше да ни извади от това състояние “, каза Божанков.

Относно актуализацията бюджета и поръчката на левицата да задържи мандата до гласоподаване на измененията по финансовата рамка, депутатът от социалистите съобщи, че народните представители са длъжни да отговорят на инфлацията, мигрантски напън и здравната рецесия.

„ Актуализацията е нужна, всички го споделят и би трябвало да се подходи отговорно. Не знам за какво се губи време сега “, допълни депутатът.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР